R7 240 sistem nasıl yükseltilmelidir?

Selcukbas

Centipat
Daha fazla  
  • Ekran kartım: AMD Radeon R7 240 serisi
  • İşlemci: Intel Pentium CPU 3260 3.30GHz
  • Anakart: ASUS H81M-K
  • RAM: 8 GB RAM
  • SSD: 1 adet 240 GB
  • HDD: 1 adet 465 GB
Bu sistemime ekran kartı, işlemci almak mı iyi olur ve orta segmentte bir işlemci, ekran kartı önerin desem darboğaz yapmayacak hangisini önerirsiniz? Genellikle FPS oyunlarını çok oynuyorum. Örneğin CS:GO şu anki haliyle 100-150 FPS görüyor ama takılmalar donmalar oluyor.
Sistemi bir tık yukarı taşımaya kalksam ortalama ne kadar tutar ve bunlara uyumlu işlemci ekran kartı hangisi darboğaz yapmayacak şekilde?

Veya sistemi satıp yeni bir sistem mi almalıyım?
Satsam sistemim güncel şu anki fiyati ne kadar eder?

Bilgisayardan pek anlamıyorum. Hani 2 .el parça nasıl bulurum yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim ☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ekran kartım: AMD Radeon R7 240 serisi
  • İşlemci: Intel Pentium CPU 3260 3.30GHz
  • Anakart: ASUS H81M-K
  • RAM: 8 GB RAM
  • SSD: 1 adet 240 GB
  • HDD: 1 adet 465 GB
Bu sistemime ekran kartı, işlemci almak mı iyi olur ve orta segmentte bir işlemci, ekran kartı önerin desem darboğaz yapmayacak hangisini önerirsiniz? Genellikle FPS oyunlarını çok oynuyorum. Örneğin CS:GO şu anki haliyle 100-150 FPS görüyor ama takılmalar donmalar oluyor.
Sistemi bir tık yukarı taşımaya kalksam ortalama ne kadar tutar ve bunlara uyumlu işlemci ekran kartı hangisi darboğaz yapmayacak şekilde?

Veya sistemi satıp yeni bir sistem mi almalıyım?
Satsam sistemim güncel şu anki fiyati ne kadar eder?

Bilgisayardan pek anlamıyorum. Hani 2 .el parça nasıl bulurum yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim ☺️
4. nesil i5 veya i5 takılabilir. Ekran kartı olarak gtx 1050ti veya rx 570 olabilir. Psu en az 500 w kaliteli bir marka olmalı.

Bence satıp yeni sistem toplayın. Çünkü yeni bir işlemci alayım deseniz, yeni bir anakart gerekecek, e yeni anakart için yeni ram de gerekecek ondan sonra ekran kartı alayım deseniz bu sefer psu yetmeyecek. Bu yüzden yeni sistem toplayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı