R7 240 Sistem Nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kardeşim senin sistem üzerinden gittim şimdi olmuş mu?

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen kardeşim senin sistem üzerinden gittim şimdi olmuş mu
1200 TL sisteme SSD eklemişsin nedir bu sevda? FPS de etkisi o kadar büyük mü şunun. En az 2500 TL lik bütçede SSD kullanılmasını öneriyorum ben. Yada sonradan biriktirip alabilirsin. 2. olarak G3258 almışsın. Anca overclock ile i3 seviyesine getirebilirsin ancak soğutucu bile almamışsın.

Harddiskim var zaten yıllardır Windows'un açılmasını bekledim biraz hızlı açılsın artık :)
Soğutucu alacağım sıkıntı yok.

R7 260x aldım zaten :) Batuhan.

An itibarıyla almış bulunmaktayım.

R7 260X aldıysan SSD alma çünkü SSD'nin oyunda fps'e herhangi bir katkısı yok senin için lüks olur SSD ilerde de ekleyebilirsin. Ben tavsiyemde yinede eklemiştim şimdi SSD'yi çıkarırsan benim tavsiyemde 500TL artıyor o paraya daha iyi bir işlemci alabilirsin. Elinde ki mevcut HDD kaç gb? Ona göre işlemciyi G3258 yapıp bir de HDD eklersin lazım değilse i3 işlemci alırsın. Biraz karışık oldu ama seçim senin :)

Çok geç aldım artık :)
G3258'i overclock yapınca aşağı yukarı i3'le aynı performansı verir diye düşünüyorum.

G3258 ile i3'ü kıyaslarsak ben olsam ben de G3258 alırım. Zaten benim işlemcim de G3258 ama işlemciden artan parayla SSD almak yerine daha iyi bir ekran kartı alınabilirdi. Olsun böyle de güzel tabii ki. Hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Teşekkür ederim sistemi toplayınca performans hakkında bilgi paylaşacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı