R7 240 sistem Outlast 2'de takılma sorunu

emreyesildagy09

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim
  • R7 240 2 GB
  • INTEL CORE 2 DUO E7500 2,93 GHz
  • 3 GB RAM
Outlast 2'nin demosunu indirdim denemek icin ancak oyunda fazla takilmalar oldu. Kasmiyor rahat 40 50 FPS civari aliyor ama takiliyor. Oyunu bi 5 dakika oynadiktan sonra takilmalar duzeliyor, azaliyor ama mesela aniden biri saldirdiginda falan acayip takiliyor, donuyor. Veya yeni bir haritaya girdigimde takilmalar basliyor. Ayarlari dusuge almam pek bir sey degistirmiyor, yuksekte de ayni. Sizce islemci veya RAM'den dolayi midir?

Sistemim
  • R7 240 2 GB
  • INTEL CORE 2 DUO E7500 2,93 GHz
  • 3 GB RAM
Outlast 2'nin demosunu indirdim denemek icin ancak oyunda fazla takilmalar oldu. Kasmiyor rahat 40 50 FPS civari aliyor ama takiliyor. Oyunu bi 5 dakika oynadiktan sonra takilmalar duzeliyor, azaliyor ama mesela aniden biri saldirdiginda falan acayip takiliyor, donuyor. Veya yeni bir haritaya girdigimde takilmalar basliyor. Ayarlari dusuge almam pek bir sey degistirmiyor, yuksekte de ayni. Sizce islemci veya RAM'den dolayi midir?
Ram'den dolayı dostum.

İşlemci çok iyi değil zaten.Benim eski işlemcim Counter-Strike 1.6 oynardım onunla :D
Oyun minimum ayarlarda İ3-530 istiyor. Core 2 DUO ile pek fazla sıkıntı çıkaracağını sanmam. Arkaplan'da çalışan uygulamalar, windows sürümü, driver sürümü vb. çoğu şeye bağlı olabilir bu takılmanın sebebi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı