R7 240 sistem oyun performansı nasıldır?

Leonard99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese keyifli ve bilgili forumlar diliyorum.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat hızlı bir şekilde bilgi referansı almak istedim, başlıktan da anladığınız üzere aklıma takılan bazı sorular var. Uzatmadan açıklayayım.

• Intel i7
  • 8 GB RAM
  • 2 TB HDD
  • 4 GB R7 240 DDR3
  • 300 w kasa
  • DVD-RW
Özelliklere sahip bir bilgisayar siparişi verdim. Bu bilgisayar özellikleri beni hangi oyunları hangi grafikte oynatır? Ne gibi tatmin eder tam olarak emin değilim. Tecrübelerinize sığınarak soruyorum yoksa ben de oyunların minimum ve maksimum özelliklerine bakmayı biliyorum. O yüzden değerli yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki bu konularda pek bilginiz yok daha da kötüsü bir bakkaldan almışsınız bu PC'yi :)
Neyse gelelim r7 240'a, kendisi giriş seviye vasat sayılabilecek bir ekran kartıdır. Dota 2, LOL, CS GO gibi düşük sistem kaynağı isteyen oyunlar için iyidir fakat GTA 5, Call of duty vs. gibi gelişmiş oyunlarda sıkıntı çıkartır. 4 GB belleği etkin kullanabilecek bir kart hiç değildir.

Arkadasa katiliyorum. Bende 2 sene once onboard kullandigim emektar bilgisayarima almistim. Cs go,lol gibi oyunlar icin ideal bi kart ama yeni oyunlar icin kullanilmaz. Birde i7 modelini soyleyebilir misiniz ? Ve Bilgisayarı kaç paraya aldınız ?Keşke almadan once foruma danışsaydınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı