R7 240 Sistem Oyun Performansı Sorunu

korkjugar

Hectopat
Daha fazla  
Hocam yukarı başlıkta okuduğunuz üzere böyle bir olay başıma geldi.

Anakart : Foxconn rc 4107ma
İşlemci : İntel pentium 4 3.06 GHZ
Ekran kartı : Msı radeon r7 240 2gb 128 bit
Ram :2 gb
Sistem bu

Ets2 deniyeyim dedim 60fps aldı lobide doğal olarak hoşuma gitti artar bu dedim oyuna girdim hocam 8, 10 fps :D Sinirden güldüm. Yardım edebilir misiniz? Sizce nedeni nedir ?
+ ek olarak 2X2 Ram var abi bir tanesini bugün ilk defa cihaz görmedi. Nona teknolajidir doğal olarak bir içerisini temizliyeyim ram temizliği yapıyım dedim olmadı. Bunun da iyi bir açıklamasını öğretirseniz sevinirim hocam.

Yan hesap açtım bu hesap ile atamadım Gpu kullanımı :70,90 Cpu kullanımı : 70 çıkıyor ama çoğunlukla 60,10 arası Dediğin gibi Hocam Peki çözüm önerisi olarak ne önerebilirsin bende bir adet * Dual core 2 duo var o bu anakarta uyarmı hocam takayımmı çünkü oyun oynıyordum rahat birşekilde önceden csgo 40 fps ayrı ama ekran kartım kötü idi. Ne önerebilirisn Dual core 2 duo E850 öyle birşeydi hatırlamıyorum tam olarak nediyorsun ?

Yan hesap açtım bu hesap ile atamadım Gpu kullanımı :70,90 Cpu kullanımı : 70 çıkıyor ama çoğunlukla 60,10 arası Dediğin gibi Hocam Peki çözüm önerisi olarak ne önerebilirsin bende bir adet * Dual core 2 duo var o bu anakarta uyarmı hocam takayımmı çünkü oyun oynıyordum rahat birşekilde önceden csgo 40 fps ayrı ama ekran kartım kötü idi. Ne önerebilirisn Dual core 2 duo E850 öyle birşeydi hatırlamıyorum tam olarak nediyorsun ?
Tam olarak ismini senin bilmen lazım biz bilemeyiz kaç tane serisi var. Bi SS atarsan daha iyi olur.

MSİ Afterburner programı ile oyun içindeki GPU ve CPU kullanımlarını bize söyle. Sorun büyük ihtimal, darboğaz olabilir. Pentium 4 ile oyun oynamak imkansız gibi bir şey.
Altaki yorumu okursan sevinirim hocam galiba yanlış attım cevap olarak değilde bu arada değişiyor şimdi baktım 40,50 anlamıyorum tam olarak altaki yorumu okuyup cevaplıyabilirmisin

Tam olarak ismini senin bilmen lazım biz bilemeyiz kaç tane serisi var. Bi SS atarsan daha iyi olur.
isim derken işlemcimi anlamadım ?

Takabilirsin o zaman LGA775 soket anakartında öyle bir sorun olmaz.
Hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardım ettiğin için Allah senden razı olsun peki ( 2gb ram r7 240 intel core 2 duo ) csgo,gta5,h1z1, yeni oyunlarda nekadar fps alırım + olarak bu intel pentium 4 ün fanı çok fena kuvvetli hocam intel core 2 duo ya takabilirmiyim ? sence

Takabilirsin o zaman LGA775 soket anakartında öyle bir sorun olmaz.
Hocam 4500 imiş yanlış bakmışım 2.20 ghz olurmu ;(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı