Nefex Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 37 Çözümler 1 27 Haziran 2022 #1 R7 240 4 GB. Quad Q9500 işlemci. 6 GB RAM. Düşük ayarlarda Phasmophobia oynatır mı?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #2 Oynatır.
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Haziran 2022 #3 Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu.
Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu.
Nefex Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 37 Çözümler 1 27 Haziran 2022 #4 murat_boy93 dedi: Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri bayağı yüksekti tereddüt ettim biraz.
murat_boy93 dedi: Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri bayağı yüksekti tereddüt ettim biraz.
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Haziran 2022 #5 Nefex dedi: Sistem gereksinimleri bayağı yüksekti tereddüt ettim biraz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dk 13'ü aç bak bir.
Nefex dedi: Sistem gereksinimleri bayağı yüksekti tereddüt ettim biraz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dk 13'ü aç bak bir.
Nefex Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 37 Çözümler 1 27 Haziran 2022 #6 murat_boy93 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dk 13'ü aç bak bir. Genişletmek için tıkla... Phasmophobia için demiştim ama R9 falan istiyordu.
murat_boy93 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dk 13'ü aç bak bir. Genişletmek için tıkla... Phasmophobia için demiştim ama R9 falan istiyordu.
khalyy Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 707 Çözümler 3 27 Haziran 2022 #7 murat_boy93 dedi: Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu. Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun? R7 240 Dying Light 2 açmaz bile crash verip kapanır, açılsa da En düşük ayarlarda 720P ile 15 FPS falan verir.
murat_boy93 dedi: Düşük ayarlarda Dying Light 2 bile 40 FPS oynatıyor. Oynayabilirsin rahatlıkla. Orta-yüksek ayarlarda bile oynayabilirsin phasmoyu. Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun? R7 240 Dying Light 2 açmaz bile crash verip kapanır, açılsa da En düşük ayarlarda 720P ile 15 FPS falan verir.
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Haziran 2022 #8 khalyy dedi: Dalga mı geçiyorsun? R7 240 Dying Light 2 açmaz bile crash verip kapanır, açılsa da en düşük ayarlarda 720p ile 8 FPS falan verir. Genişletmek için tıkla... Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Nefex dedi: Phasmophobia için demiştim ama R9 falan istiyordu. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 çok daha yüksek sistem ister. Onu baz alaraktan phasmo rahat açar dedim. Yıllardır oynadığım bir oyun. Öyle sistem vs istemiyor.
khalyy dedi: Dalga mı geçiyorsun? R7 240 Dying Light 2 açmaz bile crash verip kapanır, açılsa da en düşük ayarlarda 720p ile 8 FPS falan verir. Genişletmek için tıkla... Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Nefex dedi: Phasmophobia için demiştim ama R9 falan istiyordu. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 çok daha yüksek sistem ister. Onu baz alaraktan phasmo rahat açar dedim. Yıllardır oynadığım bir oyun. Öyle sistem vs istemiyor.
khalyy Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 707 Çözümler 3 27 Haziran 2022 #9 murat_boy93 dedi: Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Genişletmek için tıkla... Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. murat_boy93 dedi: Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Dying Light 2 çok daha yüksek sistem ister. Onu baz alaraktan phasmo rahat açar dedim. Yıllardır oynadığım bir oyun. Öyle sistem vs istemiyor. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon diye bir şey var hani?
murat_boy93 dedi: Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Genişletmek için tıkla... Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. murat_boy93 dedi: Üstteki video yalan söylüyor o zaman... Dying Light 2 çok daha yüksek sistem ister. Onu baz alaraktan phasmo rahat açar dedim. Yıllardır oynadığım bir oyun. Öyle sistem vs istemiyor. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon diye bir şey var hani?
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Haziran 2022 #10 khalyy dedi: Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. Optimizasyon diye bir şey var hani? Genişletmek için tıkla... Frametime a bakmışım ben. Sonuç olarak yine dediğime geliyoruz. Bu oyunu açan kart phasmoyu orta-yüksek grafikte rahat oynatır. Zaten konu hiçbir zaman Dying Light 2 değildi. Onu baz alarak bir örnek verdim o. khalyy dedi: Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. Optimizasyon diye bir şey var hani? Genişletmek için tıkla... Phasmophobia'yı bana mı öğretiyorsun hocam? 300 saate yakın sürem var. Optimizasyon sorunu hiçbir şekilde yok oyunda. Gayet yağ gibi akan bir oyun.
khalyy dedi: Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. Optimizasyon diye bir şey var hani? Genişletmek için tıkla... Frametime a bakmışım ben. Sonuç olarak yine dediğime geliyoruz. Bu oyunu açan kart phasmoyu orta-yüksek grafikte rahat oynatır. Zaten konu hiçbir zaman Dying Light 2 değildi. Onu baz alarak bir örnek verdim o. khalyy dedi: Üstteki videoda 720p kalite en düşük ayarda ortalama 18 FPS falan almış kendi videonudamı izlemedin. Optimizasyon diye bir şey var hani? Genişletmek için tıkla... Phasmophobia'yı bana mı öğretiyorsun hocam? 300 saate yakın sürem var. Optimizasyon sorunu hiçbir şekilde yok oyunda. Gayet yağ gibi akan bir oyun.