R7 240 sistem PUBG kaldırır mı?

metehan16459

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim R7 240 işlemci i5 2400 ve RAM 8 GB. Nasıl bir peformans alırım PUBG'de? Bu sistemle GTA 5 High ayar FIFA 18 Very High rahat oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
tüh be dün aldım oynarım diye akran kartını üzdü

peki işlemcin ve ramin ne
Hocam bende uzuldum simdi. :( Imkaniniz varsa hemen iade edin. O çözünurlukte sıfir GT1030 veya 2. El GTX 750 ti isinizi görücektir. Denedigim islemci athlon 860k idi. Ama MSI Afterburner ile kontrol ettim zaten. Overclock yaparak denedim R7 250 ye. %100 kullanimdaydi kart ve 33 FPS civarlarindaydi. GT1030 la ise 60FPS alabiliyordum.

Hocam bende uzuldum simdi. :( Imkaniniz varsa hemen iade edin. O çözünurlukte sıfir GT1030 veya 2. El GTX 750 ti isinizi görücektir. Denedigim islemci athlon 860k idi. Ama MSI Afterburner ile kontrol ettim zaten. Overclock yaparak denedim R7 250 ye. %100 kullanimdaydi kart ve 33 FPS civarlarindaydi. GT1030 la ise 60FPS alabiliyordum.

bi denerim iade etmeyi vatan computerden aldım saol

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı