R7 240 Sistem PUBG Kaldırır mı?

Merhabalar, ben bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım PUBG kaldırır mı veya kaldırırsa hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Bunu danışmak istedim. Bilgisayarda 8 GB RAM, i3 4160 ve R7 240 4GB var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oyunu açar very low ayarlarda 30 FPS bile zar zor alırsınız diye tahmin ediyorum. keşke hiç almasaydınız o sistemi hocam.

Sanhok haritasında very low ayarlarda 60 FPS bile alabilirsiniz ancak diğer haritaların özellikle de Vikendi haritasının optimizasyonu berbat ötesi olduğu için pek umutlu olmayın derim. Vikendi dışında haritalarda da rahat 40-45 FPS alırsınız diye düşünüyorum.
Tavsiyem: Böyle minimum özelliklere zar zor yetişen sistemlerle PUBG oynamaya çalışmayın sonra pişman olursunuz benim gibi, tam adamı gördüğünüz anda bir drop girer drop geçince anca öldüğünüzü farkedersiniz:)

Son düzenleme:
Monitör de belirtmen gerek. Yalnız o kart ile 2014 sonrası oyunlarda performans beklemek hata olur.
En az R7 250 alın diyoruz onun için. Pubg'de FPS olarak 30'u geçebileceğinizi sanmıyorum. Görüntü ayarlarını zorlayarak en düşükte belki 40 civarı olur o da çamur gibi bir görüntü ile.

Monitör de belirtmen gerek. Yalnız o kart ile 2014 sonrası oyunlarda performans beklemek hata olur.
En az R7 250 alın diyoruz onun için. Pubg'de FPS olarak 30'u geçebileceğinizi sanmıyorum. Görüntü ayarlarını zorlayarak en düşükte belki 40 civarı olur o da çamur gibi bir görüntü ile.

1920x1080 cozunurluk

Bu sisteme Pubg yüklemek lüzumsuz bir davranış olur. Pubg kelimesini yazınca bile kasması lazım.

Ekran kartını yükseltmekten başka çaren yok tabi PSU modelini de bilmiyoruz. Oyun deneyimi bekleme.

Bu sisteme Pubg yüklemek lüzumsuz bir davranış olur. Pubg kelimesini yazınca bile kasması lazım.

Ekran kartını yükseltmekten başka çaren yok tabi PSU modelini de bilmiyoruz. Oyun deneyimi bekleme.
500 w var fakat ddr3 ekran kartları ne kadar la sınırlı bilmiyorumm ve bu arada ekran kartı soketi ddr3

Merhabalar, ben bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım PUBG kaldırır mı veya kaldırırsa hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Bunu danışmak istedim. Bilgisayarda 8 GB RAM, i3 4160 ve R7 240 4GB var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
R7 240 ile tatmin edici bir oyun deneyimi alamazsın. En azından onu satıp 2. El bir GTX 750 Tİ al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı