Merhabalar, ben bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım PUBG kaldırır mı veya kaldırırsa hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Bunu danışmak istedim. Bilgisayarda 8 GB RAM, i3 4160 ve R7 240 4GB var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oyunu açar very low ayarlarda 30 FPS bile zar zor alırsınız diye tahmin ediyorum. keşke hiç almasaydınız o sistemi hocam.Merhabalar, ben bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım PUBG kaldırır mı veya kaldırırsa hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Bunu danışmak istedim. Bilgisayarda 8 GB RAM, i3 4160 ve R7 240 4GB var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Monitör de belirtmen gerek. Yalnız o kart ile 2014 sonrası oyunlarda performans beklemek hata olur.
En az R7 250 alın diyoruz onun için. Pubg'de FPS olarak 30'u geçebileceğinizi sanmıyorum. Görüntü ayarlarını zorlayarak en düşükte belki 40 civarı olur o da çamur gibi bir görüntü ile.
1920x1080 cozunurlukMonitör de belirtmen gerek. Yalnız o kart ile 2014 sonrası oyunlarda performans beklemek hata olur.
En az R7 250 alın diyoruz onun için. Pubg'de FPS olarak 30'u geçebileceğinizi sanmıyorum. Görüntü ayarlarını zorlayarak en düşükte belki 40 civarı olur o da çamur gibi bir görüntü ile.
1920x1080 cozunurluk
500 w var fakat ddr3 ekran kartları ne kadar la sınırlı bilmiyorumm ve bu arada ekran kartı soketi ddr3Bu sisteme Pubg yüklemek lüzumsuz bir davranış olur. Pubg kelimesini yazınca bile kasması lazım.
Ekran kartını yükseltmekten başka çaren yok tabi PSU modelini de bilmiyoruz. Oyun deneyimi bekleme.
R7 240 ile tatmin edici bir oyun deneyimi alamazsın. En azından onu satıp 2. El bir GTX 750 Tİ al.Merhabalar, ben bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım PUBG kaldırır mı veya kaldırırsa hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Bunu danışmak istedim. Bilgisayarda 8 GB RAM, i3 4160 ve R7 240 4GB var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.