R7 240 sistem RDR 2'yi açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Peki ya böyle bir konu açılmışken ben de merak ettim. Benim de ekran kartım R7 265 2 GB Dual X Sapphire aynı arkadaş gibi 4 GB RAM Q9400 OC 3.2 GHz ben açabilir miyim?
RAM yetersiz harita yüklenmeme sorunları ve takılma yaşarsınız. İşlemciniz kötü olduğu için yine yüklenmeme ve takılma gibi durumlar olacaktır.

Konu troll mü? Böylesine berbat bir kartın GTA 5'de bile drop yiyorken RDR2 açmasını düşünmek ironik.
RAM çok önemli bir durum değil iyi bir ekran kartıyla 2 GB RAM'de oynamak mümkün.

RDR2, GTA 5 ve diğerleri böylecesine büyük oyunları 2 GB RAM'le oynamazsınız açarsınız ama sağa döndüğün anda 5 10 snlik takılma falan olur takılmalı oyun keyfi istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Konu troll mü? Böylesine berbat bir kartın GTA 5'te bile drop yiyorken RDR2 açmasını düşünmek ironik.

RDR2, GTA 5 ve diğerleri böylecesine büyük oyunları 2 GB RAM'le oynamazsınız açarsınız ama sağa döndüğün anda 5 10 saniyelik takılma falan olur takılmalı oyun keyfi istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Çok geç cevap ama troll değil maalesef PC ile ilgili hiçbir bigim yokken soruyordum buralara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı