Güncel Oyunları "GTA5" Gibi Cok Fazla Yüksek FPS Bekleme.
Ancak Minecraft,CSGO Gibi Küçük Çaplı Oyunları Kolayca Yüksek Ayarlarda Oynayabilirsin.
İşin İçine "GTA5,BF1" Gibi Oyunlar Girince İş Farklı Boyutlara Gidebiliyor.
r7 240 2gb 128 bit ekran kartına sahibim. FİFA 17 Demo'yu 720p yüksek ayarlar'da sabit 60 fps'de oynuyorum. CS:GO'da yüksek ayarlar'da 720p'de 70-80-90 sahneye göre değişiyor tabi, bu aralar'da oynuyorum. GTA5'i normal ayarlar'da 720p'de 60 fps'de oynuyorum. Yani diyeceğim şu ki o kadar kötü bir kart değil fiyatına göre bence gayet iyi ama BF1 tarzı oyunlar yorar. Daha rahat oynamak istiyorsan yükseltmen gerek. Umarım yardımcı olmuşumdur.
İşletim sistemi ile ekran kartı bitinin alakası yoktur. Birde bellek olarak 1600 de alabilirsiniz. Ucuz olan ve kafanıza yatanı alın FPS farkı yok denecek kadar az
İşletim sistemi ile ekran kartı bitinin alakası yoktur. Birde bellek olarak 1600 de alabilirsiniz. Ucuz olan ve kafanıza yatanı alın FPS farkı yok denecek kadar az
Bellekleri 8GB indirip CPU soğutucu ve SSD sistemden çıkarırsan onun yerine GTX750 Tİ veya RX 460 gibi bir ekran kartı alırsanız daha rahat oynarsin oyunları.
Bellekleri 8GB indirip CPU soğutucu ve SSD sistemden çıkarırsan onun yerine GTX750 Tİ veya RX 460 gibi bir ekran kartı alırsanız daha rahat oynarsin oyunları.