R7 240 sistem toplamak

Hocam bütçeyi bir ben mi göremiyorum? :D
Bir kaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda. :)

Birkaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda. :)

Hocam evet bir dolandırıcımı diye soruyor bayağı bir kararsız bütçesini belirtsin direkt sistemini toplayacağım vallahi.

Bir kaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda. :)
Yok merak ettim sadece. Dalga geçmek değil amacım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı