alicnayddn
Centipat
Merhaba. Benim bu sistemle amacım video render, günlük işler, az bir şey oyun. Tavsiyeleri alayım.
Hocam bütçeyi bir ben mi göremiyorum?Sıfır olarak en ucuz yollu i3 10100F sistem kurulabilir bu bütçe ile.
Bir kaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda.Hocam bütçeyi bir ben mi göremiyorum?![]()
Birkaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda.![]()
Yok merak ettim sadece. Dalga geçmek değil amacımBir kaç konudur arkadaşın mesajlarına dikkat ediyorum ve bütçe sıkıntısı var gibi duruyor. Ondan dolayı tahmin yürüttüm. Lafım size değil üstünüze alınmayın ama dalga geçmek maksadıyla atılan bütçe mesajlarından sonra bütçe belirlendiğinde o dalga geçerek yazanlar ortadan kayboluyor. Maksat yardım etmek olsun yorum yapmak değil bu forumda.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.