FΘRƵA
Hectopat
Daha fazla
Sistemi 2015'de toplama olmadan aldım bazı parçaları yandığı için sadece ekran kartı ve RAM değişimi oldu. RAM üzerine 4 GB eklendi ve ekran kartı olarak R7 240 2 GB takıldı bunlardan çok memnunum ama diğer parçalardan değil.
Render'da fazla bekletmeyecek ve oyunlarda performansı verimli olan fiyatı da
ona göre eşlik eden işlemci ve diğer gerekli malzemeleri toplayabilir misiniz? Anakart işlemci vesaire tüm her şeyi değiştirmek istiyorum. (RAM ve ekran kartı hariç).
Bu arada öğrenciyim hani öyle tutup tek parçaya 1500-2000 liralık bir para yatırımı yapamam bilginiz olsun zaten sistem bilgilerinden anlayabilirsiniz maddi seyrekliği.
Grafik Yonga Seti - AMD Radeon R7 240
Bellek Boyutu - 2048 MB
Bellek Türü - DDR3
Sistem Belleği - 8 GB
CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
Bellek Saati - 800 MHz
Çekirdek Saati - 800 MHz
Bu arada Ryzen 1300X işlemci önerisi oldu ama bilgim sıfır olduğu için bir şey diyemiyorum.
Render'da fazla bekletmeyecek ve oyunlarda performansı verimli olan fiyatı da
ona göre eşlik eden işlemci ve diğer gerekli malzemeleri toplayabilir misiniz? Anakart işlemci vesaire tüm her şeyi değiştirmek istiyorum. (RAM ve ekran kartı hariç).
Bu arada öğrenciyim hani öyle tutup tek parçaya 1500-2000 liralık bir para yatırımı yapamam bilginiz olsun zaten sistem bilgilerinden anlayabilirsiniz maddi seyrekliği.
Grafik Yonga Seti - AMD Radeon R7 240
Bellek Boyutu - 2048 MB
Bellek Türü - DDR3
Sistem Belleği - 8 GB
CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
Bellek Saati - 800 MHz
Çekirdek Saati - 800 MHz
Bu arada Ryzen 1300X işlemci önerisi oldu ama bilgim sıfır olduğu için bir şey diyemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: