R7 240 sistemde CS2'de FPS çok düştü

İşletim sistemi
Windows 10

mertshiver

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2016'dan beri takipçisi olduğum CS oyunlarında geçen sene bir sorun yaşadım. 250-300 FPS civarında alıyordum, fakat bir gün bir anda FPS 30-40-60'ı zor görür oldu. Ekran kartım ve işlemcim o kadar iyi olmamasına rağmen yüksek FPS'ler görüyordum. Aynı sorun CS 2'de de devam ediyor. CS 2'de devam etmesi beni çok şaşırtmadı, fakat 200-300 FPS aldığım CS'de düştüğü için şaşırdım. CS 2'de de düşük FPS almamın nedeni aynı sebepten olabilir mi?

Sistem Özellikleri:

GPU: AMD Radeon R7 240
CPU: i5-6400
RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir tık normal gibi? R5 5600 ve RX 580 ile test ettim 180 200 FPS veriyor ama ortalama 3 ay süren bir drop giriyor, oyun bozuk takmayın pek ama o sistemle yine iyi almışsınız.

teşekkürler ustam bana anormal gelen bu sistemle o kadar yüksek fps almış olmam valoda da yüksek alıyorum ama csde nerdeyse 1.5 2 yıldır olan bir sorun bu

Reis 6.nesil İ5'le R7 hiç olmuş mu ? Biz Core 2'lerle , Athlon 64'lerle kullanırdık R7'yi.

Teşekkürler ustam bana anormal gelen bu sistemle o kadar yüksek FPS almış olmam Valorant'ta da yüksek alıyorum ama CS'de neredeyse 1.5 2 yıldır olan bir sorun bu.

Hocam Valorant'ta ne kadar alıyorsunuz o sistem ile? O sistem ile rankedda yoğun skill kullanımında görmeniz gereken FPS değeri 60 70 falan.

minimum 120 ortalama 170 falan

Reis 6.nesil İ5'le R7 hiç olmuş mu ? Biz Core 2'lerle , Athlon 64'lerle kullanırdık R7'yi.
yaşım o kadar büyük degil 2020 de 14 yaşındayken mi ne almıştık bilgisayarı canlı ders için 2.el durumumuz o kadar iyi değildi ofis bilgisayarı diye geçiyordu zaten

bu arada belki işe yarar cs 2 en düşük ayarlarda da 20 fps en düşüklerde de 20 fps fps kısıtlama falan kapalı

Son düzenleme:
CS2 için şuan normal hocam aldığınız değerler aynı ekran kartını kullanıyordum, işlemcim i3 2120 falan mı neydi. 10-20fps alıyordum.

anladım hocam saolun arkadaş csde düşük ayarlarda 70 fps alıuyor ondan her oyunda yüksek fps alıyorum ama csde benden yüksek alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…