R7 240 Sistemi Güçlendirme

Ben 8 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum. Aslında bu sene AMD zenli bir PC toplayacaktım ama vazgeçtim çünkü telefon alacağım.

Neyse konumuza dönelim:

Ben artık bilgisayarımda oyun oynamamaya karar verdim çünkü performans alamıyorum.
Bu konuyu açma nedenimse fikrinizi almak:

• AMD Athlon x2 5000+ 2.2gHz
  • 4GB DDR2 800mhz RAM
  • ASUS R7 240 2GB 128bit Ekran kartı
  • GA-M61PME-S2P
  • 160GB 7200RPM samsung
Benim amacım yeni maceralara atılmak yani yeni işletim sistemleri kurmak (çünkü windowstan sıkıldım.)

İlk olarak Remix OS yükledim fena değildi ama masaüstü için yeterli değil. Şimdi MAC OS X Yosemite yüklüyorum (Başarıya ulaşmam dileğiyle.) Eğer MAC yükleyemezsem ubuntu yüklemek istiyorum.

İşletim sistemlerine ek bazı sorularım var;
  • Görebileceğiniz gibi mid-range bir bilgisayarım var ve ben bu bilgisayardaki zayıf noktaları güçlendirmek istiyorum. (Harddisk ve işlemci.)
  • Harddiski 1TB almak istiyorum ama piyasada SATA 2'li HDD yok SATA 3 alsam sorun olur mu?
  • Anakartımın desteklediği güzel işlemciler var ama TPU değerleri farklı bir sorun teşkil eder mi?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı