Ben 8 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum. Aslında bu sene AMD zenli bir PC toplayacaktım ama vazgeçtim çünkü telefon alacağım.
Neyse konumuza dönelim:
Ben artık bilgisayarımda oyun oynamamaya karar verdim çünkü performans alamıyorum.
Bu konuyu açma nedenimse fikrinizi almak:
İlk olarak Remix OS yükledim fena değildi ama masaüstü için yeterli değil. Şimdi MAC OS X Yosemite yüklüyorum (Başarıya ulaşmam dileğiyle.) Eğer MAC yükleyemezsem ubuntu yüklemek istiyorum.
İşletim sistemlerine ek bazı sorularım var;
Fikirlerinizi bekliyorum.
Neyse konumuza dönelim:
Ben artık bilgisayarımda oyun oynamamaya karar verdim çünkü performans alamıyorum.
Bu konuyu açma nedenimse fikrinizi almak:
- AMD Athlon x2 5000+ 2.2gHz
- 4GB DDR2 800mhz RAM
- ASUS R7 240 2GB 128bit Ekran kartı
- GA-M61PME-S2P
- 160GB 7200RPM samsung
İlk olarak Remix OS yükledim fena değildi ama masaüstü için yeterli değil. Şimdi MAC OS X Yosemite yüklüyorum (Başarıya ulaşmam dileğiyle.) Eğer MAC yükleyemezsem ubuntu yüklemek istiyorum.
İşletim sistemlerine ek bazı sorularım var;
- Görebileceğiniz gibi mid-range bir bilgisayarım var ve ben bu bilgisayardaki zayıf noktaları güçlendirmek istiyorum. (Harddisk ve işlemci.)
- Harddiski 1TB almak istiyorum ama piyasada SATA 2'li HDD yok SATA 3 alsam sorun olur mu?
- Anakartımın desteklediği güzel işlemciler var ama TPU değerleri farklı bir sorun teşkil eder mi?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: