R7 240 tabanlı sistem toplama

İlerde ekran kartını ve işlemcini değisebilirsin. Geleceğe dönük bir sistem. 1 yıl ekran kartı rahat gider. Sonrası sende. İnternetten alamayacaksan. Al bunları bari, ne diyelim. Hayırlı olsun.

Ben 2 GB Ram 156 MB Ekran Karti (Sanirsam) 3,0 GHz İntel Pentium islemci iste gta san andreasta bile kasan bi bgisayari 6 yıldır kullaniyorum kardes . bence bu bilgisayarida baya kullanirim. Sence ?

Seviye atlayacağın aşikar. Kullanırsınız 2-3 yıl rahat. Tekrardan hayırlı olsun.

Son bisey soriyim ben. Minecraft,CS:GO, Ets2 kaldiracagina emin misin ? (Bu arada sagolasin)

Bide ekran karti 1 yil falan gider diyosunda ekran kartı yanar falan mı demeye çalışıyosun yoksa oyunları kaldırmaz mı diyosun ??

Tek Ram alma 2x4 al. Arabayı bir kişimi itse iyi olur iki kişimi.

Dediğin oyunları 9600 GT ile oynamış biriyle konuşuyorsun şu an. Sende rahatlıkla oynarsın. Ekran kartı yanar anlamında da demedim. Sadece 1 - 1,5 yıl sonra oyunlarda çok iyi performans alamazsın.

GSKILL iyidir. Alabilirsin.

Beyler ben karar verdim böyle topliycam.

(4x2) almami oneriyo musunuz ? Yoksa fotodaki gibi mi topliyim ? (Yani tek olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…