R7 240 tabanlı sistem toplama

İlerde ekran kartını ve işlemcini değisebilirsin. Geleceğe dönük bir sistem. 1 yıl ekran kartı rahat gider. Sonrası sende. İnternetten alamayacaksan. Al bunları bari, ne diyelim. Hayırlı olsun.

Ben 2 GB Ram 156 MB Ekran Karti (Sanirsam) 3,0 GHz İntel Pentium islemci iste gta san andreasta bile kasan bi bgisayari 6 yıldır kullaniyorum kardes . bence bu bilgisayarida baya kullanirim. Sence ?

Seviye atlayacağın aşikar. Kullanırsınız 2-3 yıl rahat. Tekrardan hayırlı olsun.

Son bisey soriyim ben. Minecraft,CS:GO, Ets2 kaldiracagina emin misin ? (Bu arada sagolasin)

Bide ekran karti 1 yil falan gider diyosunda ekran kartı yanar falan mı demeye çalışıyosun yoksa oyunları kaldırmaz mı diyosun ??

Dediğin oyunları 9600 GT ile oynamış biriyle konuşuyorsun şu an. Sende rahatlıkla oynarsın. Ekran kartı yanar anlamında da demedim. Sadece 1 - 1,5 yıl sonra oyunlarda çok iyi performans alamazsın.

Bu nasıl ?
IMG_20150725_010436.jpg

Yok kardeş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı