R7 240 tabanlı sistem toplama

Cemzengiin

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendime en fazla 1110 TL'lik sistem toplamam gerekiyordu ve topladım. Acaba bu sistem hangi oyunları, hangi ayarlarda ve kaç FPS'de oynatır ? Şimdiden teşekkürler.
Screenshot_2015-07-24-14-12-31.png

Güncel. :bıyık:

Güncel Arkadaşlar :cry:

Bütçeyi daha fazla arttıramam. Bu sistem hangi oyunları kaldırır ?

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim çünkü bilgisayarlarla ilgili pek bilgim yok. Bu sistem hangi oyunları kaç fps'de oynatır acaba ?

Kardeş ben 1 yıl r7 240 asus 4 gb modelini kullandım. Şimdi r9 290 alıp artık r7 240'ı emekliye ayırdım. 2015 yılında çıkan tüm oyunlarda kasma var. Çoğunu low kalitede ve 1280x720 çözünürlükte akıcı oynamak mümkün.(genel 60 seyreder fps ama bazen 30'a bile düşüverir anlık olarak).2014 ve daha aşağısı oyunlarda nispeten daha iyi. Full hd çözünürlükte ve normal grafiklerde, hatta bazen yüksek grafiklerde oynamak mümkün. Şöyle söyliyeyim; ben r9 290 ı aldıktan sonra r7 240'la oynadığım oyunları tekrar oynuyorum. İnsan çok az farkediyor çok önemsemezse low grafikle ultra grafik arasındaki farkı.(bence). Hatta örnek vereyim; left 4 dead de full hd high grafikle çok rahat 60 kare oyun oynarsın(köşe yumuşatma açmadan;köşe yumuşatma kartı çok yoruyor). Left 4 dead'i baz alarak önce çıkan ve sonra çıkan oyunların fps değerlerini tahmin edebilirsin.(2015 yapımı oyunları full hd'de oynamak neredeyse imkansız).Hatta istersen r7 240'ın 4 gb olan versiyonunu sana satabilirim.... İyi bir sistem kurman açısından seni inşallah bilgilendirebilmişimdir yada yardımcı olabilmişimdir.....

Dosya Ekleri

• 21354.PNG
    21354.PNG
    152,8 KB · Görüntüleme: 539
Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Ben zaten yeni nesil oyunları oynamak için almıyorum. Mesela Minecraft, CS:GO, ETS2 veya Battelfield oynamak için alıyorum. Yani Gta 5 Kaldırsın demiyorum. Hangi Oyunları oynarım bu sistemle ?

Kardeşim ben bunların birçoğunu oynamıştım. Sana deneyimlerimi paylaşayım.
Minecraft'ta uçar.Tahmini 100 üstü. Cs go 60 üstü alır. Grafikleri high falan yaparsan ara sıra düşer ama ben mesela cs source oynuyordum ve 90 fps genelde oynardım(herşey sonda). Ets 2 low grafik full hd 'de 60 rahat alır ama normal yada highte 20 ye düştüğünü söyleyeyim. Battelfield için şöyle diyeyim. Bf3 te benim kart low grafik full hd de 30 ve biraz üstü alıyordu(40 kare genelde).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı