R7 240 tabanlı sistem toplama

RAM önemlidir. Ama FPS arttırmaz. Yani siz ETS2 - CS:GO gibi oyunları 4 GB RAM ile de 50 FPS oynarken (Atıyorum rakamı) 8 GB RAM ile de 50 oynarsın. Belki 52-53 olur. Önemli olan ekran kartı. Eğer kendi sistemini alacaksan kartı en azından R7 250 al. 4 GB RAM olsun şimdilik. Gerekirse ilerde RAM 8 yapıp ekran kartı takviyesi yaparsın.

RAM önemlidir. Ama FPS arttırmaz. Yani siz ETS2 - CS:GO gibi oyunları 4 GB RAM ile de 50 FPS oynarken (Atıyorum rakamı) 8 GB RAM ile de 50 oynarsın. Belki 52-53 olur. Önemli olan ekran kartı. Eğer kendi sistemini alacaksan kartı en azından R7 250 al. 4 GB RAM olsun şimdilik. Gerekirse ilerde RAM 8 yapıp ekran kartı takviyesi yaparsın.
R7 250 Vatan'da Yok ? Hem R7 240 ile ne farkı var ki ?

Sapphire kullananların ağzı yanıyor. Mesela @Akiz Peköz kartını 3 kere garantiye gönderdi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta iade etti en son. MSI, Asus veya Powercolor olsun.

Ucuz bütçeye ucuz kart tercih edilir bir kişinin kartı patlak çıktı diye firmayı kötülemek yanlış olur buyurun buda referans incelemem.
Sapphire HD 7750 İncelemesi | Technopat Sosyal
Yani Shappire R7 250 alırsam sorun olur mu ?

Aa pardon Shappire'nin 2GB yok 1 GB var.

Sapphire kullananların ağzı yanıyor. Mesela @Akiz Peköz kartını 3 kere garantiye gönderdi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta iade etti en son. MSI, Asus veya Powercolor olsun.
Ya cevap verin lütfen yaa :cry: Gt730 nasıl ? Alsam olur mu sizce ??

Sapphire = Sorun. GT 730 R7 240'dan bile kötüdür. Düşünmeyin bile.

Sapphire = Sorun. GT 730 R7 240'dan bile kötüdür. Düşünmeyin bile.
Ben şimdi napiyim kardes R7 250 bulamadim. (İnternetten alamam). Şimdi ekran kartı yerine Ram'i 8GB yapsam ??

Böyle nasıl olur ?
Screenshot_2015-07-24-22-45-27.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı