R7 240 ve AMD x2 İşlemci Darboğaz

kakali

Hectopat
Arkadaşlar bende AMD'nin sapphire markalı r7 240 ekran kartı var. Önceden kullandığım bir AMD x2 processor işlemcim var darboğaz yapar mı ? İkinci sorum ise internette bu ekran kartının performansına baktım ve bende aynı oyunları açıp aynı ayarlarda denedim ama 40 FPS aşağısını alıyorum nedendir? Özellikle de CS:GO'da adam 100 alıyor ben 50 60 FPS alıyorum. GTA5 oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemcinin tam model adını yazar mısınız
İşlemci amd x2 processor 3.0ghz 250 olması lazım 4 yıl oldu işlemci Amd nin sapphire r7 240 ekran kartını almadan önce araştırdım veya oyun performanslarına baktım gayet iyiydi sonra ekran kartını satın aldım aynı ayarlara çektim ama videoda gözüken değerlerin 40 50fps aşşağısını alıyordum mesela csgoda videoda csgoda 100 90 fps alıyordu aynı ayarları bende yaptım ama 50 fps aldım sorun neyden kaynaklanıyordur darboğazdanmı? İşlemcim amd x2 processor 250 3.0

İşlemciniz biraz eski bir işlemci fakat darboğaz yapacak kadar düşük değil.
Bellek düşük olabilir mi acaba?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı