R7 240 ve AOC 24G2U monitör uyumu

• Konuyu başlatan CFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 366

CFK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran kartımı ve monitörümü belirttim. Monitör FreeSync destekliyor fakat ekran kartım sanırım desteklemiyor. Bu bana ne gibi problemler yaşatır? Monitörü düzgün kullanabilmem için hangi HZ değerine almalıyım? Ayarlarda 120 Hz'e kadar seçenek bulunuyor. Fakat film vs izlerken görüntü anlamadığım şekilde pikselli gibi, yapmam gereken bir ayar var mıdır? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi günler, sağlıklı kalın.
Örnek fotoğraf;
(Siyah kısımlara dikkat edin özellikle. Donanımsal olsa başka monitörlerde vs de aynı şekilde görünmezdi sadece benim monitörümde böyle gözükürdü, fakat başka monitörlerde de pikselleşme durumu söz konusu.)

1609512092402.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının FreeSync desteklememesi kullanım açısından sıkıntıya yol açmaz sadece FreeSync kullanamamış olursun. O filmdeki pikselleşme filmden kaynaklı. 1080p Olduğuna bakma sıkıştırma yapmışlar.
Monitör ve ekran kartını ne ile bağladın birbirine? FreeSync için Display Port ile bağlanması gerekiyor diye biliyorum.
R7 240 FreeSync desteklemiyor. Ayrıca FreeSync HDMI ile çalışıyor.

Ne tür kablo kullandınız?

HDMI, ekran kartında DP bulunmuyor.
Ekran kartının FreeSync desteklememesi kullanım açısından sıkıntıya yol açmaz sadece FreeSync kullanamamış olursun. O filmdeki pikselleşme filmden kaynaklı. 1080p Olduğuna bakma sıkıştırma yapmışlar.

R7 240 FreeSync desteklemiyor. Ayrıca FreeSync HDMI ile çalışıyor.
Teşekkür ederim cevabın için.
Monitör ve ekran kartını ne ile bağladın birbirine? FreeSync için Display Port ile bağlanması gerekiyor diye biliyorum.
Olur mu olur, neler gördük. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı