Siz doğru bakıyormuşsunuz kusura bakmayın. Şimdi işlemci mi almam gerekiyor ekran kartı mı?
İşlemci için 200 e kadar verebilirimBütçe ne Max?
İşlemci için 200'e kadar verebilirim.
700 800 civarı olabilir çok masraf yapmak istemiyorum.sadece okul döneminde idare etse yeterli olucak.Toplamda.
230 yada 250 w olması lazım markasız biseydiPSU ne?
230 ya da 250W olması lazım markasız bir şeydi.
hocam o işlemci yerine benim aliexpreste 55 tl lik kodum var xeon e5430 alsam daha uygun olurmu birde güvenilir değil mi ?![]()
Rx 550 2 gb sifir ürün - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 899250610
Rx 550 2 gb sifir ürün - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Darboğaz olacak isterseniz işlemci arttırıp ekran kartı düşürebilirsiniz ama bu parçalarla CS:GO'da tatmin eder.![]()
DARK PSU 400 WATT - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 887941861
DARK PSU 400 WATT - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam o işlemci yerine benim Aliexpress'te 55 TL'lik kodum var Xeon E5430 alsam daha uygun olur mu?
Güvenilir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.