R7 240 ve E7500 Sistem ile Twitch LoL Yayını Yapmak

Daha fazla  
  • R7 240 Ekran Kartı
  • 4GB RAM
  • Intel Core 2 DUO E7500 2.93 GHz

Sistemimle;

1. Twitch'te akıcı bir şekilde LOL yayını yapabilir miyim? (Upload 2 MBps.)
2. Akıcı bir şekilde LOL videoları çekebilir miyim?
3. RAM'i 2 GB iken 4 GB yaptığımda değişen hız farkını hissedebilir miyim? (PC'deki RAM şu an 2 GB, 4 GB yaptığımda değişiklik hisseder miyim?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 4 GB ram yeter 2GB'de takılma çok olur işlemcin zaten düşük. İşlemciyi Intel Quad Core serisinden bir sey alırsan 2.el 100tl falan güzel işlemciler var lol için fazlasıyla yeter bence.

Şimdi objectif olursak başlangıç için 720p @30 FPS diyelim 1.8 civarı upload hızı gerektirecektir. Bunu sağlar arada belki drop olur ana sağlayacaktır. Buraya kadar sorun olmayacaktır ; ancak o işlemci ve bellek ve grafik kartı orkestrasıyla ne kadar iyi oynuyorsanız oynayın izleyicilere güzel vakit geçirtebileceğinizi düşünmüyorum. Şahsen yayında en ufak dalgalanmada yayıncı değiştiren biri olarak söylüyorum bunu. Bence az daha sabredip 1 ~ 2 seneye güzel bir sistemle işe atılmanız daha iyi olur kanaatimce.

Edit : 30 Fps nickli bir kullanıcı varmış. Saniyede 30 kare işlenecek şekilde belirtmek istemiştim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı