Ortalama 30 FPS ve altını görürsünüz. 4 GB RAM de yetersiz. Takılma yaşanır. O sistemle akıcı bir şekilde PUBG deneyimi yaşayamazsınız. CS:GO için yeterli.
almadım usta bana önerirmisin baska ekran kartı 300tl butcem varCS GO oyununu akıcı bir şekilde oynarsınız. Kaç FPS alacağınızı tam olarak kestiremeyiz. Tahminimce 100-250 arasında bir FPS değeri alırsınız. PUBG için ekran kartınız ve RAM miktarınız yetersiz. Eğer R7 240'ı henüz almadıysanız başka öneri de yapabilirim.
usta bana 2. el değil sıfır lazım genede sen ekran kartı öner ama ben r7 240 ile bu dediğim sistemimle rahat oynarmıyım donmadan kasmadan 100 fps yukarı ileGT 1030 alırsanız güncel oyunların çoğunu 1080p Low oynayabilirsiniz. Buyrun 325 TL GT 1030.
GT1030 2 GB ASUS OC - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 538769416
usta pugb deil csgo rahat oynarmıyım kasmadan donmadan yazdıyım sistemimle yukarıda sistemimi yazdımR7 240 ile PUBG oynayamazsınız. İkinci el ve garantili bir ürün almanızı tavsiye ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.