R7 240 ve League of Legends

Barnebu

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba bugün League of Legends oynarken oyun orta ayarlarda 124 fps aniden 12 fps düştü bu tür bir düşme hiç yaşamamıştım. Sistem özellikleri Sapphire r7 240 2gb RAM AMD Athlon 7750 dual core 2.70ghz bu tür düşmeleri önlemek için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın sürücülerini kökten silin, hem klasördeki uninstall.exe'den, hem klasör ve de program ekle veya kaldır'dan. AMD sitesinden, en güncel beta sürümü kurun ve kasadaki bütün fanları temizleyin.
 
GeForge 210 ile yüksek ayarlarda (Gölge kapalı ve 720p) 100 FPS civarı alırken bu durum hiç de normal değil. FPS de ani düşüşler RAM'den kaynaklanıyor olabilir ama RAM arttıkça FPS artmaz.

GeForge 210 ile yüksek ayarlarda (Gölge kapalı ve 720p) 100 FPS civarı alırken bu durum hiç de normal değil. FPS de ani düşüşler RAM'den kaynaklanıyor olabilir ama RAM arttıkça FPS artmaz.
Not: bu deneyimi arkadaşın 1Gb ram'li sisteminde keşfettim. Acilen o RAM'i 4Gb yapınız (En az 3gb)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı