R7 240 vs R7 250 vs HD7770

Hayır gerekmiyor bildiğim kadarıyla ve sadece sinerji.gen.tr ve hepsiburada.com'da satılıyor.

Technopat Sosyal'de testleri var Gta V'i High Ayarlarda 30-40 fps oynatıyor baya iyi bir kart benim diğer bilgisayarımda R7 250X var super bir kart HD 7770'de var berbat bir kart.

Diğer sayfalarda videolu test var.
R7 250X GTA 5 Performansı

Monitör 18.5 oyunları 1366 768 low ayarlarda da oynasam yeterli artık bu kasmalardan bıktım illallah ettim ilk ve son kez doğru bir seçim yapıp adam akıllı oyun oynamak istiyorum artık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gerekmiyor bildiğim kadarıyla ve sadece sinerji.gen.tr ve hepsiburada.com'da satılıyor.

Technopat Sosyal'de testleri var Gta V'i High Ayarlarda 30-40 fps oynatıyor baya iyi bir kart benim diğer bilgisayarımda R7 250X var super bir kart HD 7770'de var berbat bir kart.

Diğer sayfalarda videolu test var.
R7 250X GTA 5 Performansı
Kafadan konusmayalim hocam R7 250x 6 pin guc girisi olan bir karttir. Berbat dediginiz HD 7770 yeniden isimlendirilerek R7 250x cikarilmistir. Arada daglar kadar performans farki yoktur. Biri berbat digeri super degildir yani. Sinerji ve Hepsiburada disinda da satiliyor arastirabilir arkadas en uygun neresiyse ordan alabilir. Son olarak sadece mesaj kasmak icin yazmayalim yazdiklarimizin ici dolu olsun biraz.

Konuyu acan arkadasin sorununa gelirsek R7 250x 720p de sizi mutlu edebilecek bir karttir. İslemciniz karti rahatlikla besleyebilecek gucte. Tek sorun guc kaynaginiz hazir pc oldugundan onunla ilgili suphelerim var guc kaynagi ustundeki etiketin resmini cekerek guc buraya ekleyebilirsiniz. Bu sekilde guc kaynagina bakabiliriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı