R7 240 Windows 8.1 adrenalin 21 nasıl kurulur?

135

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde AMD Radeon R7 240 ekran kartı var. Windows 10 kullanıyordum memnun kalmadım; 8.1'e geçme kararı aldım. Velhasıl kelam, resmi driver sitesine birçok kez giriş yaptım fakat daha önce Windows 8.1 Driver'larını buradan indirmemiştim. şimdi fark ettim ki AMD, 8.1 için R7 240 yazılım desteği vermiyor. Konudaki tezat ise şurada: Windows 7'ye verilen destek neden 8.1'e verilmemiş ve ben adrenalin 21 versiyonunu nasıl kurabilirim? teşekkürler... 😕
(şu an mecburen 2017 versiyonunu indirdim.)

Mevzuda geçen adres: https://www.amd.com/en/support/prev...es/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240

Hocam ben r7 240'ı windows 8.1'de kullanmıştım. Otomatik indirmişti bende.
Hocam ben Adrenalin 21 versiyonunu kurmak istiyorum fakat en son güncel sürüm, yalnızca 8.1'de 2017 olarak gösteriliyor...
Edit: Konu kilitlenebilir (ben yapabilir miyim veya nasıl yapabilirim bilmiyorum) zira çözüme ulaştım.
İlgili adres: Windows 7 sürücülerini 8.1'e kurarak sorunu çözebilirsiniz. Fakat maalesef 7'ye destek veren AMD Graphics, 8' e destek vermiyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı