R7 250 E5450 uyumu

Westronxxd

Hectopat
Arkadaşlar elimde Q6600 var işlemcim darboğaz yapmasa bile oyunlarda yetersiz kalıyor sanırım, OC yapamıyorum, anakartım desteklemiyor. E5450 geçsem bir nebze sorunlarım çözülür mü?

Hocam darboğaz yapmıyor muhtemelen ama oynadığım oyunlara yetmiyor gibi Valorant olsun diğer oyunlar olsun FPS düşüşü yaşıyorum.

Neye göre?
Pardon, ben Dual Core serisinden sandım. Xeon E5450'ye geçerseniz performans artışı elde edersiniz. Anakartınız uyumlu olsaydı OC ile de daha iyi olabilirdi.

Valorant için işlemci ve ekran kartı yetersiz. Zamanında R7 250 yerine RX 550 alabilirdiniz.
Ekran kartım yetersiz mi abimin bilgisayarında Amd 5000 Series ekran kartı var 50 60 fps alıyor
Pardon, ben Dual Core serisinden sandım. Xeon E5450'ye geçerseniz performans artışı elde edersiniz. Anakartınız uyumlu olsaydı OC ile de daha iyi olabilirdi.

Keşke desteklese kısa sürede sistemi yenileceğim zaten beni 5 6 ay idare etsin yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…