Westronxxd
Hectopat
Arkadaşlar elimde Q6600 var işlemcim darboğaz yapmasa bile oyunlarda yetersiz kalıyor sanırım, OC yapamıyorum, anakartım desteklemiyor. E5450 geçsem bir nebze sorunlarım çözülür mü?
Normalde Q6600 ile darboğaz yapmaması lazım. E5450 daha iyidir.
Q6600 E5450'den daha güçlü.
Pardon, ben Dual Core serisinden sandım. Xeon E5450'ye geçerseniz performans artışı elde edersiniz. Anakartınız uyumlu olsaydı OC ile de daha iyi olabilirdi.Hocam darboğaz yapmıyor muhtemelen ama oynadığım oyunlara yetmiyor gibi Valorant olsun diğer oyunlar olsun FPS düşüşü yaşıyorum.
Neye göre?
Ekran kartım yetersiz mi abimin bilgisayarında Amd 5000 Series ekran kartı var 50 60 fps alıyorValorant için işlemci ve ekran kartı yetersiz. Zamanında R7 250 yerine RX 550 alabilirdiniz.
Pardon, ben Dual Core serisinden sandım. Xeon E5450'ye geçerseniz performans artışı elde edersiniz. Anakartınız uyumlu olsaydı OC ile de daha iyi olabilirdi.
E5450'ye geçip OC yaparsanız iyi olabilir, HD 5000 series diye bir kart yok bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.