R7 250 GPU Speed 945

tekin 18

Megapat
Daha fazla  
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Yeni bir ekran kartı aldım ikinci el olarak "Asus R7 250 GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12" Ekran kartının garantisi devam ediyor ve oyunlarda beklentimin de üstünde performans aldım diyebilirim. Fakat neredeyse hiç bilgim yok bu konularda. Kartı aldığım arkadaş OC yapmadığını söyledi. GPU Tweak II arayüzünü açtığımda, boştayken ortalama VRAM %7- GPU Speed 945 MHz - GPU Temperature 25c olarak gözüküyor. GPU Speed o civarlarda olması normal mi ? oyunlarda ekran kartı kullanımı ortalama 60 civarı ama GPU Speed sabit 900'lerde. Bu konularda cahilliğim için özür dilerim. Yeni yeni öğrenme aşamasındayım. AIDA64 rapor linkini ekliyorum. Herhangi bir eksik sorun gözüküyorsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Report.htm

Arkadaşlar AIDA64 Raporu eklediğim için ayrıyetten sistem özelliklerimi yazmadım. Darboğaz yaşama durumum var mı acaba ? Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz İşlemci ve üstte belirttiğim ekran kartıyla

Son düzenleme:
i5 4570 rx 570 seviyesindeki ekran kartlarını besleyebilicek güçte r7 250 o işlemcinin yanında çok hafif kalır darboğazın d si olmaz ama neden gpu kullanımı 60 da msi afterburner ile değerlerinizi paylaşırmısınız ?
bu sitede oc hali 925 mhz sanırım aldıgınız karta oc yapılmış

i5 4570 rx 570 seviyesindeki ekran kartlarını besleyebilicek güçte r7 250 o işlemcinin yanında çok hafif kalır darboğazın d si olmaz ama neden gpu kullanımı 60 da msi afterburner ile değerlerinizi paylaşırmısınız ?

Teşekkürler hocam değer paylaşma derken oyundayken mi alayım ss ,acaba diyorum oyun yeterince ekran kartı gücüne gerek duymadığındanmı bu seviye kullanıyor ortalama 67-68 bazen anlık 99 oluyor birde bu oc olayı kesinmi acaba aldığım arkadaş güvenilir birisi ve kesinlikle oynama yapmadım kartla dedi ama bilemezsin tabi
Oyunlarda en ufak bir kasma yok diyebilirim diyeceksinki derdin ne o zaman yeni ekran kartı aldım ve benim kullanım seviyeme göre bayağı bir işimi görecek cinsten ama ilerde sıkıntı çıkarmı veya şu an bir sıkıntısı varmı onu merak ediyorum

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun. Hep bir R7 250 kartım olsun istedim, ama felek koymadı. Felek seninde bir gününü görmedim, görmedim. Çalındım, çırpındımda bir murada ermedim, ermedim.

oynadığınız oyunlar neler, aldıgınız ekran kartı belkide oc modeli kendı kendıne oyunlarda hız aşırtması yapıyor veyahut dediğim gibi kartın eski sahibi yapmıştır oyunlarda kaç sıcaklık değeri kaç ekran kartının

FİFA 17-18-19 genelde daha dün aldım kartı yanlış ölçmediysem gpu kullanımı ortalama 68 civarı arada anlık 99 oluyor sıcaklık değeride boştayken 25 civarı oyunlarda ortalama 50 küsür

Oynadığınız çözünürlük nedir ve grafik ayarlarınız ayrıca işlemci kullanımı ne kadar
hocam bu üstte verdiğim aıda64 linkinde gözükmüyor değilmi bunlar yanlışım olmasın msi afterburner işlemci kullanımını oyunda aktif etmesi hangisi oluyor
Hayırlı uğurlu olsun. Hep bir R7 250 kartım olsun istedim, ama felek koymadı. Felek seninde bir gününü görmedim, görmedim. Çalındım, çırpındımda bir murada ermedim, ermedim.
kardeş hakirmi gördün yoksa gerçekten iyimi diyorsun çözemedim valla :) 2. seçenekse umarım kısa zamanda sanada nasip olur piyasaya göre ucuz ekran kartı diye biliyorum ben aslında

Kısaca şöyle özetlesem ben aslında, şimdi oyunda kasma olmadıktan sonra darboğaz olmuş ekran kartı %100 lere çıkmamış veya ekran kartına oc yapılmış yapılmamış bir farkı zararı ilerde dezavantajı varmı acaba
Bilmiyorum doğrumu yaptım ama oyunlardaki değerler bunlar arkadaşlar video kayıt yapıyordum bu arada yakın çekim ve tekrarlarda 90a kadar çıkıyor ekran kartı kullanımı normalde 50-60 düşük ayarda oyun

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    130,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    149,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Yanlış bilgi vermeyelim.
R7250-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye buraya bakarsanız kartın 925Mhz de çalışmasının gayet normal olduğunu anlarsınız.

Yanlış bilgi vermeyelim.
R7250-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye buraya bakarsanız kartın 925Mhz de çalışmasının gayet normal olduğunu anlarsınız.
teşekkürler yalnız dediği gibi verdiği linkte oc maksimum derecesi benim şu anki dereceyle aynı gözüküyor umarım dediğin gibidir çünkü kartı aldığım arkadaş üstüne basa basa oc yapmadığını söylemişti

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı