Bende GTA 5' i R7 240 ile birlikte oynamaya çalışıyorum. Biliyorsunuz ki R7 240 GTA 5' i oynatabilen giriş seviyesi düşük kartlardan birisi. Fakat Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz işlemci, 4 GB RAM ve bahsettiğim üzere R7 240 ile birlikte en düşük ayarlarda bile oyundan bir türlü zevk alamıyorum. Yani şöyle söyleyeyim oyun kasmaktan beter oluyor. Franklin ile 1 adım atsam bütün oyun birbirine giriyor. Ağaçlar, arabalar, binalar ve insanlar her şey kasıyor. Artık bıkma noktasına gelmiş durumdayım. Oyunun bana önermiş olduğu grafik ayarları High-Normal arasındaydı. Ben bu ayarları oyun kasıyor diye en düşüğe çektim, hatta çözünürlüğü bile 800x600 yaptım yinede bir faydasını göremedim. Diyeceğim şu ki R7 240 GTA 5' i çok rahat oynatıyor diye aldanıp almayın. Kesinlikle üstüne biraz daha ekleyip, bütçenizi zorda olsa arttırıp R7 250 alın. Çünkü ben şunu anladım: ikisinin arasında çok fark yokmuş gibi görünse de ben öyle olmadığını düşünüyorum. Gerçekten ikisinin arasında büyük bir fark var. Anlayışınız için teşekkür ederim

.