Abiciğim doğru diyorsun da o RAM kullanımı en aza indirmek mümkün. Oyundaki RAM'i kullanan en fazla özellikler doku kalitesi ve gölgelerdir. Doku kalitesi normal ayarda iken oyun RAM'i kapasitesinden daha fazla kullanmaya çalışır ve bunun sonucunda da kasmalar oluşmaya başlar. Oyundaki doku kalitesinin ayarını normal ayarından High ve ya VeryHigh ayarına çekersek oyun RAM'i daha az kullanır ve kasmalar ortadan kalkar. Aynı şekilde oyundaki gölgelerde RAM'i aşırı derecede etkiler. Ama ben sizlere gölge ayarını değiştirmenizi önermiyorum çünkü oyundaki gölgeleri düşürdüğümüzde ve ya tamamen kaldırdığımızda oyunun tadını alamazsınız. Ben bu şekilde sadece doku kalitesinin ayarını yükselterek oyunun kullandığı RAM miktarını 6-7 GB'tan 3 GB'a indirmeyi başardım. 1 GB'ını da sistemin kullandığını farz edersek şuan için RAM'ler oyuna gayet ediyor. Benim arkadaşım sadece doku kalitesinin ayarını VeryHigh yapıp diğer ayarları komple aşağı çekerek oyunun kullandığı RAM miktarını 1.5 GB'a indirmeyi başardı. Ama sizlere şunu da söyleyeyim doku kalitesinin ayarını değiştirebilmeniz için 2 GB ve üstü bir ekran kartınız olması lazım. Çünkü doku kalitesi normal RAM'i değil ekran kartının RAM'ini harcar. Benim sistemimin GTA 5 oyununda kasma nedeni RAM'lerle alakalı değildir. Benim sistemimin GTA 5 oyununda kasma nedeni Q8400 işlemcinin ve R7 240 ekran kartı ile darboğaz yapmasıdır. Anlayışıyınız içi teşekkür ederim

.