R7 250 için 250W yeterli gelir mi?

Şimdi güç kaynağı beslemezse bilgisayar falan zarar görür mü, hemen alamayacağım çünkü güç kaynağını
Vallah kardeş GT 1030 için önerilen güç kaynağı 300W'tır ama 250W işini göreceğini düşünüyorum. G3250 benim bildiğim overclock yapılmıyor yani işlemcinde 54W harcıyor. Yük altında sistem kararsız kalabilir ama R7 250 alırsan hiç yetmeyecek çünkü minimum 400W istiyor. PC zarar vermez GT 1030 alıp kullanabilirsin. Hala emin değilsen kendinde hesaplayabilirsin;

Son düzenleme:
Vallah kardeş GT 1030 için önerilen güç kaynağı 300W'tır ama 250W işini göreceğini düşünüyorum. G3250 benim bildiğim overclock yapılmıyor yani işlemcinde 54W harcıyor. Yük altında sistem kararsız kalabilir ama R7 250 alırsan hiç yetmeyecek çünkü minimum 400W istiyor. PC zarar vermez GT 1030 alıp kullanabilirsin. Hala emin değilsen kendinde hesaplayabilirsin;
Çok teşekkürler.

Sistemin kararsız çalışmasından kastınız nedir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı