R7 250 İçin PSU Tavsiyesi

Bana göre sistemime en iyi gidecek kart r7 250 gibi geliyor sizin bir tahmininiz varmi
R7 250 ile gta 5 pes 18 cs go vibi oyunları oynayabilirmiyim

Sakın 1030 alayım deme. İşlemcin çok eski bir işlemci. Kesinlikle darboğaz olacaktır .Şu an için en iyi seçenek R7 250 olacaktır. Bu işlemci, alacağın ekran kartı , 4 GB RAM ve diğer parçalar ile Gta 5 ve Cs Go gibi oyunları oynamayı aklından bile geçirme. Bu kadar söylüyorum. Hatta şöyle bir örnek vereyim. Orta ve ileri düzey bir sistem toplandığı zaman bu sistemin performansını ilk olarak Gta 5 ve Cs Go oyunlarında yapıyorlar. Gerisini sen düşün artık.

Pes'in alt sürümlerini ve Gta SanAndreas oynarsın ancak Birde internet'te dolaşırsın o kadar.

İşlemcinin çıkış tarihi 2009. O kadar eski yani.

Ekran Alıntısı.PNG

Sakın 1030 alayım deme. İşlemcin çok eski bir işlemci. Kesinlikle darboğaz olacaktır .Şu an için en iyi seçenek R7 250 olacaktır. Bu işlemci, alacağın ekran kartı , 4 GB RAM ve diğer parçalar ile Gta 5 ve Cs Go gibi oyunları oynamayı aklından bile geçirme. Bu kadar söylüyorum. Hatta şöyle bir örnek vereyim. Orta ve ileri düzey bir sistem toplandığı zaman bu sistemin performansını ilk olarak Gta 5 ve Cs Go oyunlarında yapıyorlar. Gerisini sen düşün artık.

Pes'in alt sürümlerini ve Gta SanAndreas oynarsın ancak Birde internet'te dolaşırsın o kadar.

İşlemcinin çıkış tarihi 2009. O kadar eski yani.

Eki Görüntüle 322249
Çok doğru hocam o sisteme bir core 2 quad gerekir gibi duruyor.

Ben zaten bu kötü ekran kartı ile zaten cs go da 70 aliyorum pes 18 de 30 gta v de 27
Peki oynamam için ne önerirsiniz ram mi alayım
Ben youtube de baktım ve adamlar benim işlemci 4gb ram r7 250 40 45 alıyorlar
Çok doğru hocam o sisteme bir core 2 quad gerekir gibi duruyor.
4 gb ram daha taksam ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı