R7 250 ile AMD Gaming Evolved Kayıt Aracını Kullanmak

The Famous

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben AMD Gaming Evolved programını kullanıyorum, fakat bu programda kayıt aracı etkisizleştirildi diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartımla uyumlu mu değil?

Ekran Kartım: Sapphire R7 250 GDDR3 128 Bit 2 GB
İşletim Sistemim: Windows 8.1 Pro 64 Bit

Adsız.png

Not:Yazım hatası yaptıysam baştan özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt seçeneğinin üzerine gelince "Kayıt şu anda senin sistemin için mevcut değildir." yazısı çıkıyor ise ekran kartın ile uyumlu değildir, umarım yeni gelecek güncellemeler ile giderilir, ben de r7 250 almak istiyordum.

Kayıt seçeneğinin üzerine gelince "Kayıt şu anda senin sistemin için mevcut değildir." yazısı çıkıyor ise ekran kartın ile uyumlu değildir, umarım yeni gelecek güncellemeler ile giderilir, ben de r7 250 almak istiyordum.
Evet doğru öyle yazıyor ama oyun performansı iyi R7 250 nin.

Evet performansı iyi fakat "AMD Gaming Evolved" neredeyse yeni çıkmış bir program olduğu için sayılı denilebilecek kadar az sayıda ekran kartı ile uyumlu. En kısa sürede bu sorunu ortadan kaldırırlar diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı