kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir olay geldi başıma. 820UF 2.5V lazım fakat Türkiye'de maalesef ki yok. Ben bunun yerine farklısını takabilir miyim? Takarsam kaç V takmalıyım?
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir olay geldi başıma. 820UF 2.5V lazım fakat Türkiye'de maalesef ki yok. Ben bunun yerine farklısını takabilir miyim? Takarsam kaç V takmalıyım?
siresatt Hectopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 251 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #2 Servisine git garanti kapsamından çıkmıştır zaten parayla yaparlar, sen elleme. Artı 0 Eksi
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 12 Kasım 2020 #3 Bunlardan biri işinize yarayabilir. Kondansatör 820 UF Kondansatörler ve Çeşitleri - Direnc.net 820 UF kondansatörler ve çeşitlerini uygun fiyatlarla Türkiye'nin elektronik marketi Direnc.net'ten satın alabilirsiniz. www.direnc.net Artı 0 Eksi
Bunlardan biri işinize yarayabilir. Kondansatör 820 UF Kondansatörler ve Çeşitleri - Direnc.net 820 UF kondansatörler ve çeşitlerini uygun fiyatlarla Türkiye'nin elektronik marketi Direnc.net'ten satın alabilirsiniz. www.direnc.net
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2020 #4 Önceden bu konuda deneyiminiz varsa yapabilirsiniz ancak deneyiminiz yoksa kart hasar görebilir. Artı 0 Eksi
KS KS kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #5 siresatt dedi: Servisine git garanti kapsamından çıkmıştır zaten parayla yaparlar, sen elleme. Genişletmek için tıkla... Hocam kart 2.el.. yolcu dedi: Bunlardan biri işinize yarayabilir. Kondansatör 820 UF Kondansatörler ve Çeşitleri - Direnc.net 820 UF kondansatörler ve çeşitlerini uygun fiyatlarla Türkiye'nin elektronik marketi Direnc.net'ten satın alabilirsiniz. www.direnc.net Genişletmek için tıkla... Hocam 2.5V bulamadım ki bu sitede. V. Scaletta dedi: Önceden bu konuda deneyiminiz varsa yapabilirsiniz ancak deneyiminiz yoksa kart hasar görebilir. Genişletmek için tıkla... Deneyimim maalesef yok, deneyimi olan insanlar var etrafımda fakat bu parçayı bulamadım ki. Artı 0 Eksi
siresatt dedi: Servisine git garanti kapsamından çıkmıştır zaten parayla yaparlar, sen elleme. Genişletmek için tıkla... Hocam kart 2.el.. yolcu dedi: Bunlardan biri işinize yarayabilir. Kondansatör 820 UF Kondansatörler ve Çeşitleri - Direnc.net 820 UF kondansatörler ve çeşitlerini uygun fiyatlarla Türkiye'nin elektronik marketi Direnc.net'ten satın alabilirsiniz. www.direnc.net Genişletmek için tıkla... Hocam 2.5V bulamadım ki bu sitede. V. Scaletta dedi: Önceden bu konuda deneyiminiz varsa yapabilirsiniz ancak deneyiminiz yoksa kart hasar görebilir. Genişletmek için tıkla... Deneyimim maalesef yok, deneyimi olan insanlar var etrafımda fakat bu parçayı bulamadım ki.