R7 250 Marka Önerisi

Tamamdır hocam şimdi E7500 kesinlikle darboğaz yapar diyorsunuz değil mi? Kusura bakmayın bilgim olmadığından soruyorum sistemim biraz eski olduğundan toplarlamaya çalışıyorum.
Birde hocam benim şuanki işlemcide LGA 775 yazıyor anakartın soket tipindede 775 yazıyor fakat x5460'de LGA771 uyumsuzluk olmasın?
Kuzey köprüsü desteklediği sürece 775 anakarta modlu 771 pin işlemcileri takabilirsin. E7500 ile R7 240'dan tam olarak faydalanamazsınız. Darboğaz olur.

Kuzey köprüsü desteklediği sürece 775 anakarta modlu 771 pin işlemcileri takabilirsin. E7500 ile R7 240'dan tam olarak faydalanamazsınız. Darboğaz olur.
Peki hocam x5460 ı ilk fırsatta sipariş edeceğim fakat benim güç kaynağım 230w ben 300w zalman güç kaynağı alacağım gt 1030 ile yeterli olurmu

Tamam hocam tüm yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim

Linkte attığım GT 1030'u alın.
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın birşey soracaktım, bende 80 gb harddisk var ben bunu 320 gb yükseltmek istiyorum, uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım hocam, birde tavsiye ettiğiniz xeon x5460 işlemcinin kenarlarındaki boşluklar bendeki anakart işlemci yuvasına oturur mu ?

Hocam bahsettiğiniz işlemci bugün geldim montajı yaptım pc açıldı unsupported yazıları gelip otomatik kapattı sonra videolarını izledim 2 tane çıkıntıyı kesip öyle oturtuyolardı onuda yaptım bu sefer ekrana görüntü gelmedi eskiyi taktım gene gelmedi bi yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı