R7 250 Metin2 Kasma Sorunu

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 adet video çektim. Birinde arka planda Steam, MSI Afterburner gibi programlar açık. Onlar açık iken oyun çok kasıyor. Fakat onları kapattıktan sonra oyunda inanılmaz bir değişiklik olup hiç donma, takılma olmuyor. Bunun sebebi nelerdir ? Sistemim:
  • -İ3 4160
  • -R7 250 Ekran Kartı
  • -4 GB RAM
  • - 1 TB HDD
  • - Cooler Master Cmp-350 350 Watt Kasa
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram i artırsan da sorun devam edecektir. Başka bir işe yaramayacaksa boşuna artırma.
Kardeşim sorun nedir o zaman ? Diğer videomda neden kasmıyor ?

@SypeR Yardımcı olur musunuz ? Diğer arkadaşa yardım ettiğinizi gördüm. Belki benim sorunuma da çözüm bulursunuz diye düşündüm.

Beyler, ram filan hikaye. 512MB ekran kartı 1GB ram ile kasmadan oyniyabiliyordum, sorun bence cok farklı ama bende bilmiyorum. Bu arada RC varsa ID at takılırız. ;)
Kardeşim sorun RAM değilse nedir ? Diğer videoda neden kasmıyor ?

Oyun oynarken arkaplandaki programları kapatırsan daha iyi olacaktır. Birde Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test linkinden test yapıp atabilirmisin? Senin internetinde ya da serverde lag olabilir. Ayrıca Raidcall verirsen ben lonca arıyorum, gelebilirim :)
Kardeşim sorun internetim de olsaydı diğer videoda da kasardı. Düşüncem yanlış mı ?

CH1'de kasma işlemi yapıyorsa sadece senden yana düşünmemek gerekli. Sunucu tarafında yeteri kadar bellek yoksa kasma ve donma yapması normal.

Bu arada @Asım Demir ile birlikte bir M2 server açtık. Oyuncu çevresi toplayabiliriz derseniz diğer oyuncularla olan dengeyi bozmadan oyun-içi yardımlarda(EP gibi) bulunabiliriz.. Tabii bu size kalmış.

CH1'de kasma işlemi yapıyorsa sadece senden yana düşünmemek gerekli. Sunucu tarafında yeteri kadar bellek yoksa kasma ve donma yapması normal.

Bu arada @Asım Demir ile birlikte bir M2 server açtık. Oyuncu çevresi toplayabiliriz derseniz diğer oyuncularla olan dengeyi bozmadan oyun-içi yardımlarda(EP gibi) bulunabiliriz.. Tabii bu size kalmış.
Hocam iyi güzel diyorsunuz da diğer videomda programları kapattığımda neden donma olmuyor. Ciddi fark var aralarında. Bu bana çok garip geliyor. Bunun çözümünü arıyorum :)

Hocam iyi güzel diyorsunuz da diğer videomda programları kapattığımda neden donma olmuyor. Ciddi fark var aralarında. Bu bana çok garip geliyor. Bunun çözümünü arıyorum :)
İşletim sistemini güncellemeyi denersen ve güncel sürücüleri kullanırsan çözülebilir. Ek olarak dediğim gibi o 1 saat içinde sunucuda cache dosyalar birikmiş veyahut diğer CH'lerden üstüne abanan olmuş olabilir. Bunların dışında aynı makine içinde başka bir server varsa ve bu server yoğun durumdaysa, senin oynadığın sunucuya da çok büyük etkisi olacaktır.

Ek olarak Network dar boğazı yaşıyor olabilir de sunucu.

İşletim sistemini güncellemeyi denersen ve güncel sürücüleri kullanırsan çözülebilir. Ek olarak dediğim gibi o 1 saat içinde sunucuda cache dosyalar birikmiş veyahut diğer CH'lerden üstüne abanan olmuş olabilir. Bunların dışında aynı makine içinde başka bir server varsa ve bu server yoğun durumdaysa, senin oynadığın sunucuya da çok büyük etkisi olacaktır.

Teşekkürler. Sizin sayenizde Dreamspark tarafından Windows 8.1 lisansı aldım. Fakat değişen bir şey yok. Ama Windows 8.1 de güç seçeneklerini yüksek performansa aldığımda ciddi anlamda fark ediyor. O seçenekte kalması bir sorun yaratır mı ?
Ek olarak 4 GB RAM var şuan. 12 GB RAM + SSD alırsam sorun düzelme ihtimali var mıdır ?

Hocam sorunu çözmüş gibiyim. Savaş esnasında Google Chrome açık iken kasılma oluyor. Kapatınca kasılma geçiyor. Bunun sebebini bulursak tamamdır :)

Serverin sitesini atabilir misiniz? Buraya atarsanız reklamdan dolayı benim gibi yetkiniz sınırlanabilir :) Size nereden ulaşabilirim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı