R7 250 O.C Performansı

teamexL

Kilopat
1- Bende ASUS R7 250 o.c modeli var. Bu fabrikadan OC'lanıp mı gönderildiğini gösteriyor yoksa OC'u desteklediğini mi?
2- Pentium G3250 R7 250 4 GB RAM DDR3 kasam var ben buna OC yaparsam ekran kartına kaç FPS fazla alırım?
3- Ayrıca bi kere OC denedim FPS ilk başlarda arttı fakat 5 10 dk sonra eskisinden de kötü oldu FPAS normal mi?
4- R7 250 kullanan arkadaşlar varsa OC yaptılarsa değerlerini paylaşırsa sevinirim.

Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bende ASUS R7 250 o.c modeli var. Bu fabrikadan OC'lanıp mı gönderildiğini gösteriyor yoksa OC'u desteklediğini mi?
2- Pentium G3250 R7 250 4 GB RAM DDR3 kasam var ben buna OC yaparsam ekran kartına kaç FPS fazla alırım?
3- Ayrıca bi kere OC denedim FPS ilk başlarda arttı fakat 5 10 dk sonra eskisinden de kötü oldu FPAS normal mi?
4- R7 250 kullanan arkadaşlar varsa OC yaptılarsa değerlerini paylaşırsa sevinirim.

Herkese teşekkürler.
Bu AMD kartlarında R7 serisinde BIOS bozulup çok iyi performans alınıyordu. Mesela R7 260 performansi gibi lakin termal macunu yenileyip kartı temizlemelisin ve OC yaparken dikkatli olmalısın. Tahmini 10-12FPS artış sağlarsın(Ben R7 240'la Bios + OC ile R7 250 GDDR3'ü geçmiştim). Ayrıca +4GB RAM almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı