Neyi arttırmam gerekiyor, hangi aşamaları izlemeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sona çekiyorum direkt.10 MHz, 10MHz arttırın. Her arttırışta Unigine SuperPosition ile GPU stabilitesini, OCCT ile genel sistem stabilitesini test edin.
Ek olarak Wattmann üzerinden yapmanızı öneririm OC'yi.
Yapıştırdım sona bir test yapayım minecraft ile.10 MHz, 10MHz arttırın. Her arttırışta Unigine SuperPosition ile GPU stabilitesini, OCCT ile genel sistem stabilitesini test edin.
Ek olarak Wattmann üzerinden yapmanızı öneririm OC'yi.
Ben sona çekiyorum direkt.![]()
Asla sonuna kadar köklemeyin, sıkıntı yaşarsınız.Yapıştırdım sona bir test yapayım minecraft ile.
Düzenleme: Oyun çöktü ikisini de 1000 yaptım yavaşça arttırıcam.
Hocam uygulayayım ama 1040'a kadar 10'ar arttırıp bir de her seferinde OCCT testi yapmak fazla uzun sürmez mi?Asla sonuna kadar köklemeyin, sıkıntı yaşarsınız.
Dediğimi uygulamazsan sorumluluk kabul etmiyorum, donanımını bozarsın.
Ne sorumluluğu hocam.Asla sonuna kadar köklemeyin, sıkıntı yaşarsınız.
Dediğimi uygulamazsan sorumluluk kabul etmiyorum, donanımını bozarsın.
Ne kadar güçlenecektir kart? 1650S 1660S gücüne gelir 2070S 2080 gücüne gelir diyorlardı. R7 250 R7 265 gücüne gelir mi?@Kleith Sürer ama değer.
Hayır, asla olmaz öyle bir şey.Ne kadar güçlenecektir kart? 1650S 1660S gücüne gelir 2070S 2080 gücüne gelir diyorlardı. R7 250 R7 265 gücüne gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.