Çözüldü R7 250 sistem Fortnite kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
1080P Low ayarlarda 60FPS veriyor, akıcı bir oyun deneyimi.
Fakat 1280x1024 çekip yükü işlemciye bindirirseniz FPS'te azalma olabilir, tam emin değilim.
1080P Low ayarlarda 60FPS veriyor, akıcı bir oyun deneyimi.
Fakat 1280x1024 çekip yükü işlemciye bindirirseniz FPS'te azalma olabilir, tam emin değilim.
Sanırım 1080p'de kart güçsüz kalıp öyle ağırlık biniyor işlemciye. Yine de sorun değil. Oynatsın yeter ☺️ Teşekkür ederim 👍

Kaldırır hocam. Oynayabilirsiniz. Daha düşük sistemler ile oynayanlar var.

Sanırım 1080p'de kart güçsüz kalıp öyle ağırlık biniyor işlemciye. Yine de sorun değil. Oynatsın yeter ☺ Teşekkür ederim 👍
1080P'ye aldığınızda yük ekran kartına biner, kart da o oyunu oynatacak güçteyse oynatır.
Fakat 1280x1024 çözünürlüğe çekip yükü işlemciye bindirdiğinizde i3-3210 gibi bir işlemciyle sorun yaşayabilirsiniz, yükü üstlenecek kapasitede değil anlayacağınız.
Genel olarak kaldırır ama.

Kaldırır. HD 5570 kartımla biraz test etmiştim. İşlemci kaynaklı yetersizlikten dolayı arada droplar oluyordu ama kart oynatıyordu. HD 5570 ile R7 250 arasında neredeyse 2 kat fark olduğunu düşünürsek rahatlıkla oynarsınız.
Aynı kartla ben de oynayamıyordum. FPS fena değildi ama drop vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı