Asabi.cocuk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Bütçem oldukça kısıtlı, evdeki kasayı kullanıp bu parçaları ikinci el ve sadece PSU'yu sıfır alacağım. 550 TL falan tutuyor. Bu parçalar birbirine uyumlu mudur?

Parçalar:
  • Anakart: Asrock G31M-S Anakart
  • Bellek(Ram): HyperX Fury1600 MHz DDR3 RAM
  • İşlemci: İntel E8400 3.0 GHz
  • Ekran Kartı: Msı r7 250
  • Güç Kaynağı: Frisby Foem 400W Power Supply psu

İşlemcin g4400 veya üstü olmalı ki oynayabilesin, bütçen yetiyosa i3 ya da i5 alabilirsin. Bu arada ekran kartın Gta 5'i oynatır sorunsuz bi şekilde ve Ram in belleğini yazmamışsın ?

Ram miktarını yazmamışsın eğer 4GB Ram varsa GTA 5 için yetersiz kalıyor bizzat kendim yaşadım sorunu haberin olsun. İşlemcin de sıkıntılı bu arada.

@.I.N.И.A. @-Taha- @JonSnowTR @Silinen üye Bu arada ram 6 gb

Gta da 1920x1080 de 35-40 fps alabileceğim(140 lira civarı) işlemci tavsiye edebilir misiniz?

Zaten alacağım işlemci idarelik olucak çünkü youtube de izlenme ve abone alabilmem için gta 5 mod çekmem gerekiyor.

Merhaba
Anakartın LGA 775 pin. Desteklediği işlemciler :

• Intel® Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Quad / Core™ 2 Duo / Pentium® Dual Core / Celeron® Dual Core / Celeron, supporting Penryn Quad Core Yorkfield and Dual Core Wolfdale processors

Yani 775pin çok eski hocam. Ne önersem bilemedim.

Merhaba
Anakartın LGA 775 pin. Desteklediği işlemciler :

• Intel® Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Quad / Core™ 2 Duo / Pentium® Dual Core / Celeron® Dual Core / Celeron, supporting Penryn Quad Core Yorkfield and Dual Core Wolfdale processors

Yani 775pin çok eski hocam. Ne önersem bilemedim.
Dediğim gibi şu an 35-40 fps yeter idarelik alıcam zaten içlerinden en iyisini önerebilir misiniz?

O çözünürlükte Q serisi bir işlemciyle sıkıntı olabilir video falan çekecem diyorsun bide bilemedim. İdarelik demişsin eğer idarelik düşünüyorsan video işini ertele derim para biriktir sağlam birşeyler al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı