R7 250 Sistem GTA 5 Oynatır mı?

OzanÇelik

Kilopat
Yer
Biga/Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Sizce bu sistemle GTA 5 oynayabilir miyim? Oynarsam da hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Yoksa öncelikle onboard kullanıp HD Graphics 630'u mu denemeliyim? Oyunun Steam'de 170 TL ücreti var, sizce bu parayı vermeye değer bir oyun deneyimi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • Anakart: MSI H110M-PRO-D
  • İşlemci: Intel Pentium G4600
  • SSD: Hi-Level 120GB
  • HDD: Samsung 160GB
  • Kasa: PowerBoost VK-G1023s
  • Ekran kartı: Sapphire R7 250
  • Güç Kaynağı: Cooler Master 500W 80+Bronze
  • Bellek: Corsair 8GB DDR4 2133MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde bulunan parçaları ve bunlar haricindeki parçalar için olan toplam bütçenizi söyler misiniz?
  • 1151p temelli bir sistem tavsiye etmiyorum.
  • GT 1030 varken R7 250 alınmamalı.
  • Hi-Level'dan daha iyi SSD üreticileri var.

Evet oynayabilirsiniz normal-yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde. Ancak indirimlerde almanızı öneririm 80 TL civarı bir fiyata düşüyor.
Siz benden daha iyi bilirsiniz fakat Technopat R7 250 ile yaptığı testlerde 800x600 çözünürlük ve normal ayarlarda 35-40FPS alırken nasıl oluyor da normal yüksek ayarlarda oynayabiliyor anlamış değilim. 1080P çözünürlükte dediğiniz imkansız Technopat R7 250 testinde de 800x600 normal ayarlarda 35-40 alıyor.

Siz benden daha iyi bilirsiniz fakat Technopat R7 250 ile yaptığı testlerde 800x600 çözünürlük ve normal ayarlarda 35-40FPS alırken nasıl oluyor da normal yüksek ayarlarda oynayabiliyor anlamış değilim. 1080P çözünürlükte dediğiniz imkansız Technopat R7 250 testinde de 800x600 normal ayarlarda 35-40 alıyor.

Aynı testten mi bahsediyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı testten mi bahsediyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080P'de oynamak istiyorsa çok akıcı olduğu söylenemez, zorlayan sahnelerde FPS'nin bariz bir şekilde düşeceğini düşünüyorum. Ben tüm videoyu izlemek yerine başına ve sonuna baktığım için ortadaki 1366x768 çözünürlükte 60FPS aldığını görmedim bunun için özür dilerim. Dediğiniz gibi yüksek değilde normal ayarlarda akıcı oynanabilir 1080P için bazı sahneler sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı