R7 250 Sistem Kasma Sorunu

IDespection

Hectopat
Katılım
27 Mart 2017
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Windows 8.1 kullanıyorum ve bilgisayar acildiginda ya da Google Chrome actigimda hep donuyor, bazen yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yardım eder misiniz?

Sistemim:
  • R7250
  • Intel pentium G4400
  • 4 GB 2133 MHz RAM
 
Eğer sorun, PC ilk açıldığında donma sorunu ise Bios güncellemesi deneyebilirsiniz. Ayrıca temiz kurulum yapabilirsiniz. SSD yoksa Windows 10 kurmayın, 8.1'den devam edin derim. Format atamam diyorsanız da disk temizleme yapabilirsiniz. CCleaner bu iş için en ideal programlardan biri.

Ayrıca, sistem kötü değil lakin artık günümüz kullanımında bir tane daha 4 GB Ram istiyor sisteminiz. Durumunuz varsa takviye yapmanızı da öneririm.
 
Sorunun kabaca HDD'den kaynaklandığını söyleyeceğim büyük ihtimalle bad sector olabilir HD Tune ile hızlı tarama yapmadan sağlık testine sokun herhangi bir kırmızı nokta var ise büyük ihtimalle dediğim gibi bad sector olabilir. Eğer var ise sadece 120tl ye alacağınız bir SSD ile tüm bu kasma, donmalardan kurtulabilirsiniz aslında ve farkı hemen anlayacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı