KS
KS
TheMaho
Ziyaretçi
Peki GDDR5 1 GB sürümünü mü alayım ? Yoksa GDDR3 2 GB mi ?Yeterlidir.
Peki GDDR5 1 GB sürümünü mü alayım ? Yoksa GDDR3 2 GB mi ?Yeterlidir.
Hani GDDR5 sürümü idi ? Ve 1440x900 çözünürlüklü monitör var.Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu modeli al ve keyfine bak.
Hangi çözünürlükte oynayacağına bağlı. Ben 1366x768 çözünürlük için düşünüyorum ve yüksek ayarlarda açar. Ram fazla bir şeyi etkilemez.
Bak 250 modeli 240 modelinden iyidir ve bu çözünürlük ile bu ekran kartlarında aradaki farkı hissedemezsin. Bu arada bu çözünürlük içinde yüksek ayar olur. Birde ben teorik konuşmadım. Örnek ekran katı koydum. Sende gddr5 olan ve bu fiyatta olan bir 250 modeli koy karşılaştırıp ona göre yorumlayalım.Hani GDDR5 sürümü idi ? Ve 1440x900 çözünürlüklü monitör var.
Yani 2 GB GDDR3 al diyorsun. Tamam ozaman birde PSU yeter mi ona ? Shadow of mordor hangi ayarda oynatır ?Bak 250 modeli 240 modelinden iyidir ve bu çözünürlük ile bu ekran kartlarında aradaki farkı hissedemezsin. Bu arada bu çözünürlük içinde yüksek ayar olur. Birde ben teorik konuşmadım. Örnek ekran katı koydum. Sende gddr5 olan ve bu fiyatta olan bir 250 modeli koy karşılaştırıp ona göre yorumlayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.