Ahmet yıkar
Centipat
Arkadaşlar şu an Q8400 işlemcim var ve R7 250 ekran kartım var bunun yerine GTX 750 Ti almak istiyorum. Sizce alayım mı, gözle görülebilir bir fark olur mu FPS'de?
Adamın parası ona yetiyorsa ne yapsın? Herkes istemez mi güncel bir sistem sahibi olmayı?Darboğaz olabilir ama o statüde bir ekran kartı alarak paranı çöpe atmış olursun
768p monitör var olmaz mıMonitörün 1080p veya üstü ise al. Baya fark var 750 ti ile r7 250 arasında.
Darboğaz yapar. Tamı tamına yetiyor işlemci karta 1080p'de.768p monitör var olmaz mı
Şimdi alsa zaten Türkiye şartlarında ikinci el alacak ve parasına yazık olacak darboğaz sorunu yaşayacak biraz daha para biriktirip apu işlemci almak daha mantıklıAdamın parası ona yetiyorsa ne yapsın? Herkes istemez mi güncel bir sistem sahibi olmayı?
Anakartım 755 LGA destekliyorŞimdi alsa zaten Türkiye şartlarında ikinci el alacak ve parasına yazık olacak darboğaz sorunu yaşayacak biraz daha para biriktirip apu işlemci almak daha mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.