R7 250X GTA 5 Performansı

Allah Allah bu nasıl ya ben daha iyi bir kartla bile bu kadar anca oynayabiliyorum.Nasıl oluyorsa birisi teknik olarak bana açıklayabilir mi ?

Arkadaşlar,
Normal koşullarda R7 250x gibi giriş seviyesi bir kartla GTA 5 i gayet yüksek ayarlarda oynamak imkansız. Gözden kaçan büyük bir ayrıntı var. O da In Game Dephts of Field (Alan Derinliği Efekti) ayarıdır ve arkadaşımız bu ayarı kapatmıştır. Alan derinliği hem işlemci hem de ekran kartına inanılmaz yük bindiren bir ayardır. MSAA ayarının Kapalı olduğunu da eklemek isterim.

İnanması güç görmeden bir şey diyemicem. Bu sistemle bu oyunda bu ayarda 40 fps çok zor.

Normal koşullarda R7 250x gibi giriş seviyesi bir kartla GTA 5 i gayet yüksek ayarlarda oynamak imkansız. Gözden kaçan büyük bir ayrıntı var. O da In Game Dephts of Field (Alan Derinliği Efekti) ayarıdır ve arkadaşımız bu ayarı kapatmıştır. Alan derinliği hem işlemci hem de ekran kartına inanılmaz yük bindiren bir ayardır. MSAA ayarının Kapalı olduğunu da eklemek isterim.

Thief adli oyun pcde yukluydu ve ayarlari soyleydiki:1920x1080 cozunurluk butun ayarlar very high sadece golge orta veya yuksekti istersen oyunu tekrar yukleyip kontrol edebilirim.

Ilk once yorumunuz icin saolun.ekran kartini rahatlikla alabilirsiniz .cunku pc ye format atmadan once 60 oyun yukluydu.ve bu oyunlarin hemen hemen hepsi guncel oyunlardi.yani icinde optimizasyonu cok kotu olanda vardi com iyi olanda vardi ve pcde high ayardan dusuk oyun yoktu.r7 250x tam bir f/p urunudur.thief adli oyunu mantle ise 40 fps kadar ile yuksek ayara yakin rahat oynatiyordu.yardimi olduysa ne ala.

iyi bir örnek verecek olursa battlefield 3:64 kişilik serverda 1920x1080 ultra msaa kapalı ve 45-60 fps degeri alıyorum.

istersen oyunu tekrar yukleyip kontrol edebilirim.

İlgin için teşekkür ederim. Tekrar yükleyip denemen için zahmet vermek istemem yaptığın açıklama yeterlidir.
Şimdilik Şubat sonu Mart gibi toplamayı planladığım PC için pascal mimarisi rayına oturana dek almayı planladığım ekran kartı 250x olarak görünüyor. O gün geldiğinde genel bir konu açıp yardım talep edeceğim. Tekrar teşekkür ederim. Bol FPS'ler

kağıt üzerindeki her zaman doğru olmayabiliyor buradaki arkadaşımız güzel bir inceleme yapmış bazen sentetik testlerin dışına çıkmak lazım olabiliyor aynı sorun arabalarda da mevcut bazen görüyoruz düşük beygirli araba yüksek beygirli olanı geçiyor bu olay aynı bunun gibi

TAbiki herzaman yardim icin hazirim.tek mesaj kadar uzaginizdayim

R7 250X'te bu grafikte oynayabiliyorsam.
R7 265 almama gerek yok sanırım. Doğru mudur?

X4 860K ve R7 265 ile very high grafikte oynayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…