Alıcı R7 250X veya GTX750 Ti

Özel mesaj atamıyorum. Kartın garantisi var mı? Ve kutu içeriği vs tam mı? Birde fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz? @emreli123

Forumda şuan özel mesaj atamıyorum burdan yorum şeklinde bilgilendirme yapabilirsiniz. @emreli123
 
Hocam pazarlıkda olsa yine bana göre pahalıya gelmiş olacak teşekkür ederim. Açıklamalar içinde çok sağolun numaranızı şimdi gördüm öncesinde görseydim yazardım. Fiyat olarak bana 350 TL'ye gelicek şekilde satış düşünürseniz ona göre işlemleri gerçekleştiririz. @Hsynemre
 
Kardeşim 1 yıldan fazla garantili ürün 350'ye satılıyor zaten. Sırf GeT ilanı açmadığı için alamadım. Şehir dışı GeT ilanı dışında alım düşünmediğim için olmadı yani anlayacağın. 1 ay önce sıfır kutulu çekilişten kazanmış olduğu ürünü 400 TL'ye satmıştı bir arkadaşım. Yani piyasası bu şekilde. Benim teklifimde herşey dahil 350 TL verebilirim.
 
Hangi şehirdesiniz hocam? Yazdığım yanlış olmasında tekrar açıklayayım. Şehir dışındaysa herşey dahil 350 TL'ye alım yapacağım. Sonradan kargo veya komisyonu ödeyin demeyin bu yüzden.
 
Sağolasın kardeşim. Senle konusurken önceden haber beklediğim biri daha yazdı. Daha uygun fiyata anlaşıldı. Bir aksilik olmazsa o arkadaştan alım yapacağım.

Kartların alımı şuanlık durmuştur. Herkese hayırlı ticaretler.
 
Bir aksilik olmazsa 750 Ti kartı alacağım. Bu yüzden alım durmuştur. @enes13mes Hayırlı satışlar sizede ustam.
 
Hayır kardeşim üst tarafta açıklamıştım zaten. Hayırlı satışların olsun. @Hsynemre
 

Geri
Yukarı