Performans olarak hemen hemen 750 Ti'a yakın. Eğer alırsam PSU masrafına girmek zorunda kalacağım tek sıkıntısı bu. 2. elde de uygun 750 Ti bulamadım 350-400 lira fiyat çekiyorlar hala bunlara. Sizce ne yapmalıyım? 300 lira bütçem var. İşlemci Xeon E5430.
Elimde R7 260X mevcut ancak fanı düşük devirdeyken biraz ses yapıyor ve VRAM de bozulmalar var. Oyunda ekranın belli yerleri bozuk olabiliyor ama ALT Tab yapınca geçiyor. İstersen oldukça ucuza satabilirim.
Elimde R7 260X mevcut ancak fanı düşük devirdeyken biraz ses yapıyor ve VRAM de bozulmalar var. Oyunda ekranın belli yerleri bozuk olabiliyor ama ALT Tab yapınca geçiyor. İstersen oldukça ucuza satabilirim.
Ses fazla önemli değil ama VRAM sorunundan falan bahsetmişsin kart elimde patlayabilir sonradan. Ekranda bahsettiğin bozukluklar kondansatör sorunu tarzı bir şey mi foto atabilirmisin? Kaça satacaksın?
Kartı artık kullanmıyorum yeni kart aldım. Ekranın küçük bir kısmında dikdörtgen şekiller oluşuyor ara sıra ama genelde ALT Tab yapınca düzeliyor. Eğer Ankara da isen 100 liraya bırakabilirim, test yapabilirsin.