R7 260X Alınır Mı?

GTX 750 Ti

Hectopat
Daha fazla  
Performans olarak hemen hemen 750 Ti'a yakın. Eğer alırsam PSU masrafına girmek zorunda kalacağım tek sıkıntısı bu. 2. elde de uygun 750 Ti bulamadım 350-400 lira fiyat çekiyorlar hala bunlara. Sizce ne yapmalıyım? 300 lira bütçem var. İşlemci Xeon E5430.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam gümrükde takılır mı bunlar? Benim bildiğim üzerine etiket yapıştırıyorlarmış geçmesi için. Güvenilir mi? Fake GPU çıkma ihtimali nedir? Elimizdeki paradan olmayalım sonra.

Elimde R7 260X mevcut ancak fanı düşük devirdeyken biraz ses yapıyor ve VRAM de bozulmalar var. Oyunda ekranın belli yerleri bozuk olabiliyor ama ALT Tab yapınca geçiyor. İstersen oldukça ucuza satabilirim.

Ses fazla önemli değil ama VRAM sorunundan falan bahsetmişsin kart elimde patlayabilir sonradan. Ekranda bahsettiğin bozukluklar kondansatör sorunu tarzı bir şey mi foto atabilirmisin? Kaça satacaksın?

Hocam gümrükde takılır mı bunlar? Benim bildiğim üzerine etiket yapıştırıyorlarmış geçmesi için. Güvenilir mi? Fake GPU çıkma ihtimali nedir? Elimizdeki paradan olmayalım sonra.
Hocam ürün benim bildiğim gümrükte inceleniyor. Fake çıkarsa ürün size geldiğinde onaylamazsınız olur biter.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı